Deuren
Deuren

Deuren, voor een warm en bijzonder welkom

In alle stijlen en alle materialen.

Een nieuwe deur nodig, die perfect past bij jouw (nieuwe) ramen en jouw woning? Een nieuwe deur kiezen is misschien wel het leukste onderdeel van je (ver)bouwavontuur. Je voordeur zorgt voor de eerste indruk. Ze is de eyecatcher van je huis en bepaalt voor een groot deel de stijl en sfeer van je woning.

Daarom verkopen wij bij KwadrO geen standaard deuren. Elke deur is bij ons uniek. We maken ze op maat van jou, jouw smaak en datgene wat je belangrijk vindt. Stijl, materiaal, kleur, boven- of zijlicht, afgerond of recht, accessoires,... Samen overlopen we jouw wensenlijstje en stellen we de deur van jouw dromen samen.

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Vind een showroom dicht bij jou

Nieuwe voordeur kopen?

Tips bij het kiezen van je nieuwe voordeur

Je voordeur is de eyecatcher van je woning. Ze zorgt voor de eerste indruk en bepaalt voor een groot deel de stijl en sfeer van je woning. Een deur kiezen doe je met aandacht, zorg en vooral met gevoel. We gidsen je graag door de mogelijkheden.

Lees onze tips
Hoe kies ik de kleur van mijn deur?

Hoe kies ik de kleur van mijn deur?

Welke kleur kiezen voor je nieuwe deur? De opties zijn, voor zowel voor pvc, aluminium als hout, zo goed als eindeloos. We helpen je graag op weg!

Hoe begin ik aan de kleurkeuze?
De achterdeur

Hoe kies ik mijn achterdeur?

De achterdeur is vaak jouw dagelijkse toegang tot je thuis en geeft jou dat “welkom thuis”-gevoel. Schenk dus zeker ook voldoende aandacht aan deze deur en maak je keuze met zorg en gevoel. 

Zo kies je je achterdeur
Hoe veilig is mijn deur?

Hoe veilig is mijn deur?

Met een KwadrO-deur kan je op beide oren slapen. Onze deuren zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien de eerste van de klas op vlak van veiligheid!

Ontdek er alles over
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.