Hoe veilig is mijn deur?

Hoe veilig is mijn deur?

Inbrekers staken hun inbraakpoging doorgaans na dertig seconden. Houden je buitendeuren het langer vol, dan blijft jouw woning gespaard van ongewenst bezoek. Het belang van deurbeveiliging mag je dus niet onderschatten. Bij KwadrO leveren we alleen deuren aan die mogelijke inbrekers geen schijn van kans geven.

Jouw safe haven

Langs je deur kom je binnen in jouw bijzondere plek, jouw huiselijke cocon. Veiligheid is dus absoluut prioriteit! Met een KwadrO-deur kan je gelukkig op beide oren slapen. Onze deuren zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien de eerste van de klas op vlak van veiligheid, kwaliteit, wind- en waterdichtheid en thermische en akoestische isolatie. Hallo veilig en comfortabel thuisgevoel!

Deurbeveiliging pvc

Dat pvc deuren uitstekend scoren op vlak van onderhoudsgemak en isolatie, dat wisten we al. Maar wist je ook dat ze uiterst veilig zijn? Op alle pvc deuren voorzien we standaard een driepuntssluiting en veiligheidscilinder van gehard staal die beschermen tegen doorboren, minimum drie blokscharnieren die verhinderen dat inbrekers je deur uit haar hengsels tillen, haken die de deur vastmaken in de deurpost en extra lashoekverstevigingen die voorkomen dat je pvc deur met een koevoet geforceerd kan worden.

Deurbeveiliging aluminium

Bij KwadrO maken we alle aluminium deuren met aandacht voor brandveiligheid en inbraakpreventie. We zorgen ervoor dat een inbreker het slot niet kan openen, de deur niet uit de scharnieren kan tillen en de deur niet kan forceren. Elke aluminium deur rusten we uit met een driepuntshaakslot, met haken en pinnen in stalen sluitbakken. Daarnaast zijn alle scharnieren, krukken en sloten op een metalen versteviging bevestigd en hebben alle aluminium deurprofielen verstevigde hoekverbindingen.

Deurbeveiliging hout

De houten deuren van KwadrO voldoen aan strikte veiligheidsnormen. We maken het inbrekers dan ook graag zo moeilijk mogelijk om in jouw woning binnen te geraken. Onze houten deuren worden beveiligd met een driepuntshaakslot met haken en pennen in stalen sluitbakken die het onmogelijk maken om de deur uit haar hengels te tillen, scharnieren en sloten gemonteerd op een metalen versteviging en extra verstevigde hoekverbindingen.

Graag meer info over de veiligheid van je KwadrO-deur?

Bespreek het met één van onze KwadrO-adviseurs.

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.