Schuiframen
Schuiframen

Schuiframen, voor dat zalige gevoel van openheid

Op maat van jou en jouw woning.

Ben je op zoek naar een nieuw schuifraam? Bij KwadrO hebben we voor iedereen een gepaste oplossing. Volledig op maat van je wensen en de mogelijkheden en noden van je woning:

Alle soorten (gewone schuiframen, hefschuiframen, monorail, duorail, trirail, verzonken, in een hoek,…), in alle materialen (aluminium, pvc, hout), in alle formaten (in de hoogte én de breedte), in alle stijlen (landelijk, modern, klassiek,…), extra isolerend tegen lawaai, koude of warmte, met verschillende soorten beglazing (hoogrendementsglas, vierseizoensglas, dubbel glas, driedubbel glas,…), met extra beveiligingsopties, met extra accessoires zoals een schuifvliegenraam of een plissévliegenraam, met extra details zoals een cilinderslot en een extra kruk aan de buitenkant.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom zitten we graag eerst met jou samen om te luisteren naar jouw wensen. Op die manier kunnen we gericht advies geven over onze schuiframen. 

Al onze schuiframen voldoen aan de strengste eisen van bouwheer én architect. Daarom geven we je graag tot 10 jaar garantie op ons assortiment schuifdeuren.

Vind een showroom dicht bij jou

Ontvang onze schuiframen brochure in je mailbox

Keuzegids voor schuiframen in pvc en aluminium.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Een nieuw schuifraam plaatsen: types en voordelen

Waarom voor een schuifraam kiezen: voordelen en types

Met een schuifraam trek je met één eenvoudige beweging het heerlijke buitengevoel naar binnen. Logisch dus dat schuiframen zo populair zijn! We sommen graag alle troeven en mogelijkheden voor je op.

Alle voordelen en mogelijkheden
Schuifraam of hefschuifraam

Wat is het verschil tussen een schuifraam en hefschuifraam?

Zodra je keuze voor een schuifraam gemaakt is, volgt er een iets meer technische keuze: een schuifraam of hefschuifraam kopen? Dit is een persoonlijke beslissing, maar we helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken.

Ontdek de verschillen
Een monorail of duorail schuifraam?

Wat is het verschil tussen een monorail of duorail schuifraam?

Kies je ervoor om een schuifraam te laten plaatsen? Ongetwijfeld een goede beslissing! Dan kan je nu gaan nadenken over hoe je schuifraam er zal uitzien. Kies je bijvoorbeeld voor een monorail of duorail? Een mono-wat? We geven graag tekst en uitleg.

Meer info?
Verzonken schuifraam

Wat is een verzonken schuifraam?

Je hebt ongetwijfeld al gemerkt dat er enorm veel mogelijkheden zijn bij de keuze van een schuifraam. Zo ook of je je schuifraam verzonken wil laten plaatsen. Maar wat wil dat juist zeggen?

Ontdek er alles over
Materiaal schuifraam

Welk materiaal kies ik voor mijn schuifraam?

Uiteraard moet je schuifraam perfect passen bij de stijl die je voor de rest van jouw ramen en deuren gekozen hebt. Wat niet noodzakelijk betekent dat de materiaalkeuze ook dezelfde moet zijn. We helpen je graag op weg bij de materiaalkeuze voor jouw schuifraam.

Maak je keuze
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.