Ontdek alle projecten die je zag op TV

Gezien op TV

Ontdek alle projecten die je zag op TV!

Blind Gekocht, het meest populaire renovatieprogramma is aan het 6e seizoen toe. Dit jaar is KwadrO ramen & deuren als trotse partner te zien in de reeks. Op deze pagina ontdek je alle details over de projecten waarin we hebben bijgedragen en welke materialen we hebben gebruikt! Nadat je het project op TV zag, vullen we hier alle informatie aan. Neem dus zeker regelmatig een kijkje.

Het Blind Gekocht project in Merelbeke

Het Blind Gekocht project in Merelbeke

Heleen en Balder wilden een woning met zicht op de tuin, interieurarchitecte Dorien koos voor grote ramen van KwadrO om dit te verwezenlijken. Bovendien zorgen de witte pvc ramen voor een prachtig geheel. Bekijk hier alle foto's of klik hieronder voor enkele tips om ook jouw woning om te toveren tot een fris geheel met nieuwe ramen en deuren.

Ontdek onze tips
Het Blind Gekocht project in Hasselt

Het Blind Gekocht project in Hasselt

Pieter en Mevin droomden van een woning in cottage stijl en onze ramen en deuren zorgden er mee voor dat het eindresultaat een pareltje werd! Ben je benieuwd hoe we dit hebben aangepakt? Of wil je gewoon nog eens nagenieten van het prachtige resultaat? Bekijk hier alle foto's of klik hieronder voor meer informatie over dit project.

Meer informatie
Inspiratie voor jouw project

Inspiratie voor jouw project

Hou jij ook van de landelijke stijl, maar ben je op zoek naar een modernere versie? Haal inspiratie voor jouw project uit onze tips.

Onze tips
Ook KwadrO kan je blind vertrouwen!

Ook jij kan blind vertrouwen op KwadrO!

De deelnemers geven al hun spaargeld af wanneer ze deelnemen aan Blind Gekocht. Ze vertrouwen blind op alle experten, dus ook op KwadrO ramen & deuren. Ah ja, ze kunnen ook niet anders want dat is het format! Maar wees gerust, kiezen voor KwadrO is altijd een slimme keuze. Ontdek hier hoe ook jij, bij wijze van spreken, blind kan vertrouwen op KwadrO ramen & deuren.

Ontdek het hier
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.