Hout | deuren

Hout

deuren

Minutieus maatwerk met karakter

Kiezen voor houten deuren is kiezen voor een nobel materiaal met karakter. Enkel houten deuren hebben die typische warme, unieke textuur en geven je woning een authentieke uitstraling. KwadrO maakt haar houten deuren bovendien volledig op maat. Uniek vakmanschap voor elke klant. 

Duurzaam met het juiste onderhoud

Dankzij de hoogstaande kwaliteit van KwadrO, zijn houten deuren heel onderhoudsvriendelijk. Houten deuren die op een correcte manier beschermd worden tegen alle weersomstandigheden kunnen gemakkelijk honderd jaar meegaan. Duurzaam hout is daardoor zo goed als onaantastbaar door schimmels, zwammen en insecten. Handig is ook dat je hout nu of later gewoon kan schilderen. Zo geef je je gevel zonder grote kosten een totaal nieuwe look.

Natuurlijke isolator

Hout is van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch heel goed isoleert. Houten deuren hebben bovendien een sterk geluidsdempend effect, dat zorgt voor minder lawaai van buiten én een warmere akoestiek in huis.

Plaatsing van fase 2 is zoals verwacht weer perfect verlopen waarvoor dank aan het team Edwin en Kevin. Plezant om zulke mensen toe te laten in huis: vakbekwaam en beleefd!

Selle Peeters

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze vakmannen staan tot je dienst om je te helpen.