Hout | deuren

Deuren in hout

Kiezen voor een charmante blikvanger

Minutieus maatwerk met karakter

Kiezen voor houten deuren is kiezen voor een nobel materiaal met karakter. Enkel houten deuren hebben die typische warme, unieke textuur en geven je woning een authentieke uitstraling. KwadrO maakt haar houten deuren bovendien volledig op maat. Uniek vakmanschap voor elke klant. 

Duurzaam met het juiste onderhoud

Dankzij de hoogstaande kwaliteit van KwadrO, zijn houten deuren heel onderhoudsvriendelijk. Houten deuren die op een correcte manier beschermd worden tegen alle weersomstandigheden kunnen gemakkelijk honderd jaar meegaan. Duurzaam hout is daardoor zo goed als onaantastbaar door schimmels, zwammen en insecten. Handig is ook dat je hout nu of later gewoon kan schilderen. Zo geef je je gevel zonder grote kosten een totaal nieuwe look.

Natuurlijke isolator

Hout is van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch heel goed isoleert. Houten deuren hebben bovendien een sterk geluidsdempend effect, dat zorgt voor minder lawaai van buiten én een warmere akoestiek in huis.

Voor ons is “KwadrO de beste”. Wederzijds vertrouwen, goede samenwerking, goede service, mooie materialen, perfecte afwerking. We kunnen het iedereen aanraden om eerst eens bij KwadrO te gaan. Wij zijn heel fier op ons huisje dat dankzij KwadrO zoveel mooier is geworden.

Daniel Persyn
Daniel Persyn

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.