Over KwadrO

Hallo, wij zijn KwadrO

Kwaliteit en dromen

Bouwen of verbouwen, dat doe je niet elke dag. Daarom helpen we jou bij KwadrO met plezier bij het kiezen van je nieuwe ramen en deuren. We inspireren je bij het ontwerpen van je droomhuis en verrassen je met leuke ideeën. Samen bekijken we welke ramen bij jouw woning en stijl passen. Bij KwadrO gaan kwaliteit en dromen hand in hand. Want mooie ramen, daar wil je toch jarenlang van genieten? Bij KwadrO ben je zeker van kwalitatieve producten en vakmensen die de kneepjes van het vak kennen.

Vakmanschap dicht bij jou

Verspreid over meer dan 20 vestigingen in Vlaanderen, zetten onze vakmensen elke dag hun beste beentje voor om jouw project met de grootste zorg uit te voeren. We luisteren naar jouw wensen en zetten die om in concrete plannen. Of je nu houdt van warm landelijk, gemoedelijk tijdloos, verfijnd klassiek of karaktervol modern: bij KwadrO vind je ongetwijfeld je ‘goesting’. We doen alles voor jouw glimlach. Én de glimlach op je woning. Die persoonlijke aanpak, dat is wat wij noemen vakmanschap dicht bij jou. Zin om samen met ons in dit avontuur te stappen? Spring eens binnen in een KwadrO-showroom. Onze vakmensen staan te popelen om hun tanden in jouw project te zetten. Tot binnenkort!

KwadrO droomt van een mooiere wereld

Bij KwadrO gaan kwaliteit en dromen hand in hand. En dat mag je heel letterlijk nemen, we maakten er zelfs onze naam van: KWA(liteit) en DRO(men). In alles wat we doen, streven we naar een mooiere wereld waarin kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. KwadrO hoopt op een positieve, gezonde, groene en duurzame toekomst.

Dromen. Durven. Doen

Bij KwadrO zijn we best ambitieus, en durven we groot dromen! We streven ernaar om een voorbeeld te vormen in de sector van ramen en deuren:

  • De hoogste klantentevredenheid
  • De beste werkplek, met de hoogste medewerkerstevredenheid
  • Het meest gedigitaliseerde merk
  • Het meest duurzame merk

Dromen zijn er om gerealiseerd te worden. Daarom zet KwadrO alles in het werk om kwaliteit neer te zetten, mét aandacht voor de wereld om ons heen en de mensen die voor ons belangrijk zijn; onze klanten en onze medewerkers. 

Zijn we er al helemaal? Nee zeker niet, maar de intentie en de goesting om er te geraken is aanwezig, en we doen 
alvast veel inspanningen

We go the extra smile

Ons ultieme doel is een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren. En daar gaan we ver voor. KwadrO staat niet stil en blijft voortdurend zoeken naar de meest kwalitatieve producten. En met het volledige team medewerkers werken we continu aan de optimalisatie van onze processen en een perfect eindresultaat. Alleen als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Om een idee te hebben of we goed bezig zijn, worden al onze klanten bevraagd op vlak van tevredenheid. Zo weten we perfect waar we nog kunnen aan werken om zo ons hoogste doel te bereiken: een uiterst tevreden klant.

Met de glimlach naar het werk

Bij KwadrO houden we van een persoonlijke aanpak. Niet alleen naar de klant toe, maar ook als werkgever. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen het team en elke dag met de glimlach naar het werk vertrekt. Want alleen gelukkige medewerkers, zorgen voor tevreden klanten

We stellen alles in het werk om onze collega’s veilige, gezonde en aangename werkomstandigheden te bieden. Het is dus niet toevallig dat KwadrO wordt gedragen door haar mensen. Stuk voor stuk goed opgeleide, betrokken en gelukkige medewerkers

100% digitaal

Bij KwadrO geen gedoe meer met papieren dossiers. Alle informatie van onze klanten en hun mooie projecten wordt doorheen het hele proces digitaal bijgehouden en opgevolgd. Daarin is KwadrO pionier en koploper in de markt. Dit is tevens het geheim voor onze professionele aanpak: de communicatie met de klant, en onze medewerkers onderling verloopt snel en accuraat, op basis van volledige en juiste informatie, de voortgang van de projecten verloopt gemakkelijker, sneller en er worden minder fouten gemaakt. Ons doel is om doorheen de ganse organisatie 100% paperless te werken. Voor een mooiere en groenere planeet.

KwadrO gaat voor het klimaat, binnen en buiten

KwadrO zorgt reeds méér dan 20 jaar voor een beter binnenklimaat, maar engageert zich voortaan ook voor jouw buitenklimaat. 

Onze ramen hebben de beste isolatiewaarde die de markt momenteel biedt. Dankzij de hoge isolatiewaarden van onze ramen, houden we de warmte binnen in de winter en de warmte buiten in de zomer. Dat drukt je energiefactuur én het helpt om onze planeet koel te houden.

Maar ons engagement voor de planeet gaat verder dan dat. We dagen onszelf uit om fundamenteel bij te dragen tot een schonere wereld en laten ons in allerlei initiatieven van onze groene kant zien. Benieuwd naar meer details van ons duurzaamheidsbeleid? Lees hier meer.

Onze klanten over hun ervaring met KwadrO

De plaatsing van ramen en deuren verliep absoluut naar wens en binnen de vastgestelde tijden. De huurders hadden begrip voor het lawaai en het onvermijdelijke stof. De laatste namiddag was er ook nog een controle bezoek waar onmiddellijk ingegrepen werd bij een kleine opmerking.

Erna Poppe
Antwerpen

We waren een beetje bezorgd, omdat de plaatsing eind december voorzien was. Het weer was ontzettend koud, maar na 12 uren waren onze 10 ramen onberispelijk geplaatst, tot onze grote tevredenheid!

Familie Croes - Servais

Plaatsing van fase 2 is zoals verwacht weer perfect verlopen waarvoor dank aan het team Edwin en Kevin. Plezant om zulke mensen toe te laten in huis: vakbekwaam en beleefd!

Selle Peeters

Wat ons erg verwonderde was dat de werken weinig ongemakken met zich meebrachten. Het pleisterwerk raakte niet beschadigd en alles werd steeds proper achtergelaten. Heel veel mensen zien een renovatie niet zitten door het vuil, maar KwadrO heeft bewezen dat die angst nergens voor nodig is.

Maes Debacquer

Vandaag werden onze ramen geplaatst. Dit werd perfect en proper gedaan.Een dikke proficiat voor uw team en wij zullen dit zeker doorvertellen aan onze vrienden.

Vermeiren Moonen

Hierbij wil ik jullie nog eens bedanken voor het plaatsen van de voordeur en garagepoort. Heb ook positieve reclame gemaakt bij familie, op het werk en in de buurt voor jullie!

Sven Geelen

Wij zijn hier wederom heel content van jullie werk. Het schuifraam is een mooie meerwaarde voor ons huis en we genieten er nu elke dag van.

André Hebbinckuys

Via deze wens ik u te melden dat ik uiterst tevreden ben met de uitvoering van de werken. Zoals u weet, ben ik niet de gemakkelijkste cliënt, maar als het goed is mag dit ook gezegd worden. Ik wens dan ook de uitvoerders (Eddy, Stefaan en Leo) namens mij en mijn echtgenote persoonlijk te bedanken voor de geleverde prestaties.

Bernard Weymeers
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.