Over KwadrO

Hallo, wij zijn KwadrO

Kwaliteit en dromen

Bouwen of verbouwen, dat doe je niet elke dag. Daarom helpen we jou bij KwadrO met plezier bij het kiezen van je nieuwe ramen en deuren. We inspireren je bij het ontwerpen van je droomhuis en verrassen je met leuke ideeën. Samen bekijken we welke ramen bij jouw woning en stijl passen. Bij KwadrO gaan kwaliteit en dromen hand in hand. Want mooie ramen, daar wil je toch jarenlang van genieten? Bij KwadrO ben je zeker van kwalitatieve producten en vakmensen die de kneepjes van het vak kennen.

Vakmanschap dicht bij jou

Verspreid over meer dan 20 vestigingen in Vlaanderen, zetten onze vakmensen elke dag hun beste beentje voor om jouw project met de grootste zorg uit te voeren. We luisteren naar jouw wensen en zetten die om in concrete plannen. Of je nu houdt van warm landelijk, gemoedelijk tijdloos, verfijnd klassiek of karaktervol modern: bij KwadrO vind je ongetwijfeld je ‘goesting’. We doen alles voor jouw glimlach. Én de glimlach op je woning. Die persoonlijke aanpak, dat is wat wij noemen vakmanschap dicht bij jou.

Wat denk je?

Zin om samen met ons in dit avontuur te stappen? Spring eens binnen in een KwadrO-showroom. Onze vakmensen staan te popelen om hun tanden in jouw project te zetten. Tot binnenkort!

 

Onze klanten over hun ervaring met KwadrO

De plaatsing van ramen en deuren verliep absoluut naar wens en binnen de vastgestelde tijden. De huurders hadden begrip voor het lawaai en het onvermijdelijke stof. De laatste namiddag was er ook nog een controle bezoek waar onmiddellijk ingegrepen werd bij een kleine opmerking.

Erna Poppe
Antwerpen

We waren een beetje bezorgd, omdat de plaatsing eind december voorzien was. Het weer was ontzettend koud, maar na 12 uren waren onze 10 ramen onberispelijk geplaatst, tot onze grote tevredenheid!

Familie Croes - Servais

Plaatsing van fase 2 is zoals verwacht weer perfect verlopen waarvoor dank aan het team Edwin en Kevin. Plezant om zulke mensen toe te laten in huis: vakbekwaam en beleefd!

Selle Peeters

Wat ons erg verwonderde was dat de werken weinig ongemakken met zich meebrachten. Het pleisterwerk raakte niet beschadigd en alles werd steeds proper achtergelaten. Heel veel mensen zien een renovatie niet zitten door het vuil, maar KwadrO heeft bewezen dat die angst nergens voor nodig is.

Maes Debacquer

Vandaag werden onze ramen geplaatst. Dit werd perfect en proper gedaan.Een dikke proficiat voor uw team en wij zullen dit zeker doorvertellen aan onze vrienden.

Vermeiren Moonen

Hierbij wil ik jullie nog eens bedanken voor het plaatsen van de voordeur en garagepoort. Heb ook positieve reclame gemaakt bij familie, op het werk en in de buurt voor jullie!

Sven Geelen

Wij zijn hier wederom heel content van jullie werk. Het schuifraam is een mooie meerwaarde voor ons huis en we genieten er nu elke dag van.

André Hebbinckuys

Via deze wens ik u te melden dat ik uiterst tevreden ben met de uitvoering van de werken. Zoals u weet, ben ik niet de gemakkelijkste cliënt, maar als het goed is mag dit ook gezegd worden. Ik wens dan ook de uitvoerders (Eddy, Stefaan en Leo) namens mij en mijn echtgenote persoonlijk te bedanken voor de geleverde prestaties.

Bernard Weymeers

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.