KwadrO, topwerkplek voor technische medewerkers

KwadrO, topwerkplek voor technische medewerkers

 KwadrO, topwerkplek voor technische medewerkers

Wat maakt KwadrO zo'n bijzondere werkplek?

Een passie voor techniek en op zoek naar een fijne werkplek waar vakmanschap voorop staat? Zoek dan niet langer en begin bij KwadrO.

Wij bij KwadrO vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen het team en elke dag met de glimlach naar het werk vertrekt. Want alleen zo kunnen we ook de glimlach op het gezicht van de klant toveren!

Zo fier als een gieter

Zo fier als een gieter

Wij bij KwadrO zijn allemaal fier! Fier op ons merk, ons werk en onze tevreden klanten. We werken met de meeste kwalitatieve producten, met stuk voor stuk vakmensen die een mooi resultaat neerzetten voor onze klanten. 

Allemaal digitaal

Allemaal digitaal

Vergeet notities krabbelen op papier tijdens een technische opmeting. Bij klanten loop je rond met een tablet en noteer je alles in een app. Je maakt gebruik van een professioneel, digitaal platform voor het beheer van het klantendossier. Profeshhhh!

Blijven groeien

Blijven groeien

Ben je nieuw bij KwadrO of werk je al langer bij ons? Zelfs als je al over de nodige bagage beschikt, is het nooit te laat om bij te leren tijdens onze opleidingen over nieuwe technieken en producten. Wie weet groei je zelfs verder door binnen de organisatie!

Kassa, kassa

Kassa, kassa

Werken kan dan wel heel leuk zijn, maar uiteraard wil je er iets voor in de plaats krijgen. Eén ding is zeker: bij KwadrO kan je rekenen op een goede verloning.

Fun

Fun

We doen er alles aan om onze medewerkers aangename en leuke werkomstandigheden te bieden. Maar uiteraard is het ook fijn om af en toe iets extra te doen, ver weg van de werf. Paintballen, bowlen, eens goed gaan eten,… Kom jij met het volgende teambuilding idee?

Luisterend oor

Luisterend oor

Onze technische mensen zijn een belangrijke schakel in het KwadrO-verhaal. Waardering en erkenning zijn belangrijke begrippen binnen onze organisatie. We luisteren naar je noden en schenken de nodige aandacht aan het welzijn van onze werknemers.

Ontdek onze jobs

Functie

Locatie

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.