Duivelse WK-actie:

Duivelse WK-actie:

scoor een gratis Boretti-barbecue bij elke aankoop*!

De Belgen doen weer mee met het WK. Daarom krijg je nu bij KwadrO een gratis Boretti-barbecue bij elke aankoop, zolang België in het WK zit. Zo kan jij ons land naar de finale supporteren tijdens een lekkere barbecue!

Interesse? *Haast je naar één van onze KwadrO-showrooms voor meer informatie!

KwadrO helpt je graag met je keuze voor nieuwe ramen en deuren. In acht snelle stappen tonen we je de weg naar jouw nieuwe ramen of deuren.

steps

Vraag 1: Welke interieurstijl vind jij het mooist?

Vraag 2: Welke ramen spreken jou het meest aan?

Vraag 3: Welke uitspraak typeert jou het meest?

Vraag 4: Wat weegt voor jou het zwaarst door?

Vraag 5: Welk van onderstaande woningen lijkt het meest op jouw (droom)huis?

Vraag 6: De isolatiewaarde van mijn ramen is...

Vraag 7: Als het aankomt op kwaliteit, wat typeert jou dan?

Vraag 8: Mijn project is een...

We zijn er bijna! Jouw budget en de termijn van je project zijn essentieel om ons advies te finetunen. Enkel nog je mailadres invullen en je krijgt jouw stijl meteen op het scherm én in je maibox!
 

Laat je inspireren...

Tips en advies

Krant vs ajuin

Ramen wassen zonder strepen: krantenpapier of ajuin?

Ramen wassen zonder strepen: welk trucje werkt nu het best? Het krantenpapier of de ajuin? KwadrO deed de test!
Nieuwe ramen kopen

Nieuwe ramen kopen? Hou deze 5 aandachtspunten in de gaten.

Nieuwe ramen kopen is een belangrijke beslissing. Dankzij deze 5 aandachtspunten maak jij zeker de juiste keuze.
Renovatieboeken

5 renovatieboeken om in huis te halen

Renoveren is eindeloos veel keuzes maken. In deze 5 renovatieboeken vind je tips, advies én heel veel inspiratie.
Ben De Haes

Plaatser aan het woord: Ben De Haes

KwadrO dat is… vakmanschap dicht bij jou. Maar wie is die vakman die zich dagelijks voor de volle honderd procent inzet? Wij interviewden Ben De Haes, plaatser bij KwadrO Sint-Niklaas.
Batibouw 2018

Dit was KwadrO op Batibouw 2018!

Heb je Batibouw niet gehaald, maar ben je toch benieuwd naar wat KwadrO te bieden heeft?
KwadrO Batibouw 2018

Bezoek KwadrO op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig? Kom langs op onze Batibouw-stand!
Vecht samen met KwadrO tegen kanker!

Vecht samen met KwadrO tegen kanker!

Bij 2500 likes op Facebook storten de zaakvoerders van KwadrO €2500 aan Kom op tegen Kanker. Hiermee willen we enerzijds financieel helpen, maar ook Kom op tegen Kanker extra onder de aandacht brengen.
3 tips om je huis beter te isoleren

3 tips om je huis beter te isoleren

Goed isoleren is de eerste en belangrijkste stap naar een lagere energiefactuur. Hoe begin je aan een goede isolatie en waar liggen de prioriteiten? Wij helpen jou de boosdoeners op te sporen.
Ik ben tevreden over KwadrO, hoe deel ik mijn ervaring?

Ik ben tevreden over KwadrO, hoe deel ik mijn ervaring?

Je koos voor nieuwe ramen en deuren van KwadrO. Jouw mening is voor ons belangrijk. Deel je tevredenheid, zodat ook anderen de juiste keuze maken voor hun nieuwe ramen en deuren.
Sint en Piet komen dit jaar gewoon langs de voordeur

Sint en Piet komen dit jaar gewoon langs de voordeur

Gedaan met klimmen en klauteren. Dankzij het MACO OpenLife systeem van KwadrO komen Sint en Piet vanaf nu gewoon binnen langs de voordeur.
5 redenen om voor houten ramen en deuren te kiezen

5 redenen om voor houten ramen en deuren te kiezen

Pvc, hout of aluminium voor je ramen en deuren? Het is een knoop die elke bouwer of verbouwer moet doorhakken. Vroeger waren houten ramen en deuren een echte modetrend. Nu liggen de kaarten helemaal anders. Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen pvc om hout te imiteren. Toch zijn er ook goede redenen om voor houten ramen en deuren te kiezen.
Pvc of aluminium, welk materiaal past bij jou?

Pvc of aluminium, welk materiaal past bij jou?

Bij de aankoop van nieuwe ramen, is de keuze van het materiaal één van de belangrijkste beslissingen. Naast de look, zijn er nog andere belangrijke argumenten voor elk materiaal. Welk materiaal jij moet kiezen hangt volledig af van jouw wensen en noden. Heb je nood aan een goede isolator of is net stevigheid voor jou van belang? Wij zetten aluminium en pvc ramen tegenover elkaar en vergelijken hun belangrijkste sterktes.
Wat betekent de mysterieuze U-waarde?

Wat betekent de mysterieuze U-waarde?

Wanneer je ramen koopt bots je op een aantal belangrijke termen, zoals de U-waarde of de zontoetredingsfactor. Maar weet jij wat deze technische termen écht betekenen? Wij leggen jou graag de belangrijkste raamtermen uit in mensentaal. Zo kan jij je gerichter informeren en weet je wat de woorden op jouw offerte écht betekenen. De mysterieuze U-waarde bijt de spits af.
Ramen renoveren: zo verlies jij 80% minder warmte

Ramen renoveren: zo verlies jij 80% minder warmte

Ramen vervangen heeft een enorme impact op je energiebudget. De vervanging van enkel glas door hoogrendementsglas reduceert de warmteverliezen tot 80%. Heb jij nog enkel glas in je woning? Spurt dan naar de showroom om jouw ramen te vervangen want die investering is terugverdiend vooraleer je weer thuis bent.
Met deze kleine renovatie haal je 10% meer uit de verkoop van je huis

Met deze kleine renovatie haal je 10% meer uit de verkoop van je huis

Denk je eraan je huis te verkopen? Haal het onderste uit de kan met deze 5 doeltreffende renovatietips.
9 tips om je renovatieproject vlot te laten verlopen

9 tips om je renovatieproject vlot te laten verlopen

Half gerenoveerde huizen met een bordje ‘te koop’ ervoor. Vaker dan je denkt zijn het de trieste getuigen van relaties die ten onder gingen aan stress en frustraties tijdens de verbouwing. Psychologen schreven er een hele bibliotheek over: (ver)bouwen is de beste relatietest. KwadrO geeft je 9 tips om vlot te renoveren.
Inbrekers nemen geen vakantie (deel 2)

Inbrekers nemen geen vakantie (deel 2)

De beginnende inbrekers, die gewoon de voordeur denken te openen, hebben we al wandelen gestuurd dankzij de stevige inbraakwerende deuren en het veiligheidsslot. Het volgende pijnpunt zijn je ramen. Niet alleen geven ze de inbreker een klare kijk op welke schatten er in jouw huis verborgen liggen, ze zijn ook vaak de toegangspoort naar al dit moois. Geef inbrekers geen schijn van kans en kies voor de veiligste ramen.
Inbrekers nemen geen vakantie (deel 1)

Inbrekers nemen geen vakantie (deel 1)

Je gedachten liggen bij het zwembad, je proeft de cocktails en je voelt de zandkorrels al tussen je tenen. De vakantie staat voor de deur. Maar jij bent niet de enige die uitkijkt naar deze periode. Ook inbrekers zijn aan het aftellen om op schattenjacht te gaan in jouw huis. Maak van jouw woning geen hotel voor bivakmutsen. Bescherm je woning en kies voor inbraakwerende deuren.
Ramen kopen: waar moet je op letten bij het vergelijken van offertes?

Ramen kopen: waar je moet op letten bij het vergelijken van offertes

Ramen kopen is offertes vergelijken. Maar doe jij dat op de juiste manier? Wanneer mensen een offerte in handen krijgen, bladeren ze meestal meteen naar de laatste bladzijde: de totaalprijs. Kan je zo’n belangrijke beslissing baseren op één enkel getal?
Ramen en deuren kopen: haal een specialist in huis

Ramen en deuren kopen: haal een specialist in huis

Tijdens een renovatie moet je enorm veel keuzes maken. De moeilijkste keuze is misschien wel ramen en deuren kopen. Zij hebben immers een enorme invloed op de look en isolatiewaardevan je huis. Modern, klassiek, landelijk of eerder tijdloos? En zelfs combineren kan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe begin je nu aan zo’n moeilijke beslissing?
3 redenen om je ramen te renoveren

3 redenen om je ramen te renoveren

We geven overduidelijk steeds meer de voorkeur aan renoveren boven nieuwbouw. Eén van de belangrijkste voordelen van renovatie is dat je de werken in de tijd kan spreiden en dus ook de kosten. Bovendien zijn er voorbeelden genoeg van prachtige renovatieprojecten waar nieuwbouw nooit aan zal kunnen tippen.
Een voordeur kopen is maatwerk

Een voordeur kopen is maatwerk

Een voordeur is hét visitekaartje van elke woning. Een goed gekozen voordeur is een pronkstuk dat de look van een voorgevel helemaal afmaakt. Ze geeft net dat tikkeltje extra en voegt een persoonlijke en unieke toets toe.
Pvc-profielen Impakt: de best isolerende pvc-raamprofielen

Pvc-profielen Impakt: de best isolerende pvc-raamprofielen

Ga je bouwen of renoveren? Besteed dan veel aandacht aan je isolatie. Ben je een fan van stijlvolle pvc-ramen én lagere stookkosten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Want met de raamprofielen uit ons Impakt-gamma beschik je over de best isolerende pvc-raamprofielen op de markt.
Veiligheidssloten: de ideale remedie tegen inbrekers

Veiligheidssloten: de ideale remedie tegen inbrekers

Nu de dagen korter en kouder worden, neemt het aantal woninginbraken weer toe. Dieven gebruiken de vroege duisternis om zich onopgemerkt toegang tot je woning te verschaffen. En daarbij gaan ze almaar stoutmoediger te werk. Ze durven zelfs gewoon via de voordeur binnenkomen. Want een beetje inbreker weet wel raad met traditionele deursloten. De oplossing? Veiligheidssloten installeren op al je buitendeuren. Zo hou je ongewenste bezoekers buiten.
Ramen wassen zonder strepen

Ramen wassen zonder strepen: de truc met het krantenpapier

Nu de najaarszon stilaan in aantocht is, zijn strepen op ramen nog minder dan anders een optie. Het invallende licht van die laaghangende zon kent geen genade. Het toont elk streepje op de ramen die je met zoveel overgave hebt gewassen. Niets aan te doen? Jawel hoor! Deze aanpak is jouw garantie op kraakheldere en streepvrije ramen.
Condens op je ramen: geen reden tot paniek

Condens op je ramen: geen reden tot paniek

Een koude winterochtend. Een moedige haan heeft net lijf en leden geriskeerd om je wakker te kukelekuen. Slaapdronken hijs je jezelf uit bed en slof je naar je slaapkamerraam. Je opent de gordijnen en ziet … condens. Op je nagelnieuwe ramen. Onmogelijk! Dat moet een installatie- of productiefout zijn, toch?
Deuren met een honden- of kattenluik

Deuren met een honden- of kattenluik: vrijheid voor jou én je huisdier

Je trouwe viervoeter of snoezige knuffelbol met snorharen wil op tijd en stond zijn horizon verruimen. Is portier spelen niets voor jou? Blijf jij liever in je luie zetel liggen? Of geef je jouw huisdier met veel plezier een all areas-pasje? Dan bieden onze deuren met een honden- of kattenluik jou dé oplossing.
Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen

Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen: elegant buigen en strekken

Zodra jij je ramen en deuren openzet om je huis te verluchten met heerlijk gezonde buitenlucht, zien insecten dat als een uitnodiging om eens gezellig binnen te springen. De oplossing? Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen. Want daarmee hou je op een stijlvolle en doeltreffende manier elk beestje buiten.
Grote glaspartijen voor meer comfort en energie

Grote glaspartijen voor meer comfort en energie

Is een donkere huiskamer niets voor jou? Wil je graag volop vanuit je luie zetel genieten van het mooie uitzicht op je tuin? Of je productiviteit boosten door daglicht in je kantoor binnen te laten? Kies dan voor grote glaspartijen van hoogwaardig glas. Want daarmee schenk je jezelf gegarandeerd meer woon- en werkcomfort.
Gelaagd glas: jouw garantie op veiligheid

Gelaagd glas: jouw garantie op veiligheid

Zijn veiligheid en comfort voor jou een topprioriteit? Dan laat je ramen met inbraakwerend gelaagd glas of veiligheidsglas plaatsen. Want gelaagd glas houdt jou en je gezinsleden niet alleen veilig, maar staat je ook toe om de ideale beglazing voor je ramen samen te stellen.
Steellook ramen: nieuw in ons gamma

Steellook ramen: nieuw in ons gamma

Het KwadrO Steellook gamma is een uniek aluminium systeem dat uitblinkt op esthetisch vlak door zijn slanke uitstraling. De reeks beschikt over de beste isolatiewaarden in zijn soort.
Geniet van de zomer met KwadrO vliegenramen

Geniet volop van de zomer met KwadrO vliegenramen

Hoewel het mooie weer lange tijd op zich heeft laten wachten, kan je de laatste dagen toch volop genieten van het zonnetje en de warmte. Als je de ramen en deuren openzet, kan je echter ook ongewenste gasten zoals insecten binnen laten. Bij KwadrO lossen we dit op met vliegenramen op maat!
De juiste keuze voor je glas

De juiste keuze voor je glas

Bij nieuwe ramen en deuren is het glas een belangrijk element. Bij KwadrO vind je vast de beglazing die het meest geschikt is voor jouw woning. Hieronder enkele interessante weetjes.
Betere isolatie met hoogrendementsglas

Betere isolatie met hoogrendementsglas

Of je nu kiest voor hout, aluminium of PVC, je nieuwe ramen en deuren zullen altijd betere isolerende eigenschappen krijgen dan de oude die je vervangt. Zowel akoestisch als thermisch zullen ze beduidend beter scoren. Een kwalitatief betere beglazing houdt de warmte binnen, en heel wat storende geluiden buiten.
Krijg gratis advies van onze experts

Wij komen bij jou langs om je ramen en/of deuren op te meten.

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Jouw project
Of kom langs in een showroom dicht bij jou

Geniet van persoonlijk advies in een aangename sfeer.

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze vakmannen staan tot je dienst om je te helpen.