Pvc

Pvc

ramen

Ongeziene isolatiewaarden

Als het op isolatie aankomt, zijn pvc ramen zonder twijfel de beste van de klas. Pvc ramen voldoen aan de strengste isolatienormen. Zowel akoestisch als thermisch. Wie kiest voor pvc ramen zal dus niet enkel zijn energiefactuur zien dalen, maar ook een aangenaam én rustig gevoel ervaren in huis.

Onderhoudsvriendelijk

Pvc ramen zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Ze rotten of roesten niet en gaan daarom extra lang mee. Pvc ramen zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Het lage energieverbruik tijdens de productie en de 100% recycleerbaarheid maken van pvc een ecologisch verantwoord product. En dat allemaal met een aantrekkelijk prijskaartje.

Waarom kiezen voor pvc ramen?
Super isolerend
Super isolerend

Zowel akoestisch als thermisch

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Budgetvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk

Weinig tot geen onderhoud

In tegenstelling tot de chaos en stof die wij verwacht hadden is alles zeer goed en proper verlopen. Een perfecte afwerking tot in de details en alles was zoals afgesproken op dinsdag om 11 uur klaar. Ook was niets teveel voor de werkmannen op de werf. Toen ze vertrokken was er niets meer te doen voor mij. Ze wilden met de glimlach zelfs meer doen dan nodig.Ik ben zeer zeer tevreden. Bedankt.

Christian Vanpee

Brochures downloaden

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze vakmannen staan tot je dienst om je te helpen.