Samen bouwen aan een groenere wereld!

Samen gaan we voor een °Coole wereld

KwadrO zorgt reeds méér dan 20 jaar voor een beter binnenklimaat, maar engageert zicht voortaan ook voor jouw buitenklimaat. Dit is wat we willen bereiken tegen 2030:

< 1,5 °C

Het ultieme doel is om samen met de klant tegen 2030 de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5 graden, door onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Enerzijds door onze CO2 -uitstoot drastisch te verminderen, anderzijds door mee te bouwen aan de vergroening van onze planeet.

- 100.000 ton CO₂

Samen met onze klanten streven we ernaar een vermindering van minimum 100.000 ton CO2-uitstoot te realiseren.

Met onze superisolerende ramen verbruik je minder energie en verlaag je drastisch je CO2-uitstootVoor jou als klant wordt exact berekend hoeveel dit precies bedraagt voor de vernieuwing van jouw ramen en deuren. Zo kunnen we exact monitoren hoeveel vooruitgang we samen boeken door de vervanging van de ramen. En omdat we bij KwadrO willen dat het sneller de goede kant op gaat met het milieu, blijven we voortdurend op zoek naar nóg beter isolerende ramen.

Het ambitieuze voornemen van KwadrO start aan de binnenkant van de organisatie. Een duurzaam merk wordt immers gedragen door duurzaam bewuste mensen. Via duurzame inspanningen in alle aspecten van onze organisatie, wil KwadrO het goede voorbeeld geven.

+ 10.000 Ha vergroening

Daarnaast compenseren we onze CO2-uitstoot door ons te engageren in vergroeningsprojecten. Zo werkt KwadrO samen met JustDiggit, een organisatie die wereldwijd mensen mobiliseert en verbindt om de natuur terug te brengen. KwadrO wenst jaarlijks minimum 40.000 bomen terug te brengen en zo 1.000 Ha te vergroenen. De belofte is dat voor elk verkocht raam, twee bomen worden teruggebracht. Dit is goed voor een minimum van 400 ton CO2-afname per jaar. Natuurlijk blijven alle bomen na het eerste jaar staan, zodat ze jaarlijks blijven zorgen voor dezelfde hoeveelheid CO2-vermindering. Zo hopen we tegen 2030 méér dan 10.000 Ha groen gebied toe te voegen aan onze planeet.

'Schone' cadeau van jou en KwadrO voor een 'schonere' planeet. Toch?

Benieuwd naar de impact die we al hebben gemaakt samen met JustDiggit?

Bekijk het hier

Just Diggit

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.