Ramen

Ramen

In pvc, aluminium of hout

Nieuwe ramen en deuren nodig? Bij KwadrO nemen we graag de tijd om de ramen en deuren te vinden die perfect bij jouw woning passen. Samen vinden we het juiste materiaal en de perfecte kleur van je nieuwe ramen en deuren.

Al gedacht aan je beglazing? KwadrO helpt je met het maken van de juiste keuze. Lees hier enkele belangrijke tips of maak een afspraak met onze adviseurs voor meer informatie.

Vind een showroom dicht bij jou

Voor ons is “KwadrO de beste”. Wederzijds vertrouwen, goede samenwerking, goede service, mooie materialen, perfecte afwerking. We kunnen het iedereen aanraden om eerst eens bij KwadrO te gaan. Wij zijn heel fier op ons huisje dat dankzij KwadrO zoveel mooier is geworden.

REFERENTIE PERSYN
Daniel Persyn
De stijl en kleur van ramen moet meteen goed zitten

De stijl en kleur van ramen moeten meteen goed zitten 

De stijl en kleur van je nieuwe ramen bepalen voor een groot deel het uitzicht van je woning. Ga je voor authentiek en landelijk of strak en modern? 

Alles weten over design en stijl?
isolatie ramen

Waarom is isolatie van ramen zo belangrijk?

Elke materiaalsoort in ramen en deuren heeft specifieke eigenschappen. Een erg belangrijke eigenschap is de isolatiewaarde van zowel de verschillende mogelijke glassoorten als profielen.

Hoe goed isoleren je ramen?
Waarom onderhoud van je ramen je niet moet afschrikken

Waarom onderhoud van ramen je niet moet afschrikken

KwadrO zorgt ervoor dat je jarenlang onbezorgd van je nieuwe ramen kan genieten. De meeste van onze profielen hoef je maar één keer per jaar licht te onderhouden. 

Meer weten over onderhoud van je ramen?
Raambeveiliging als basisvereiste voor elke woning

Raambeveiliging als basisvereiste voor elke woning

Wist je dat inbrekers doorgaans niet langer dan dertig seconden proberen binnen te breken in een woning? Als ze na die tijd niet in hun opzet slagen, staken ze de inbraakpoging.

Alles over veiligheid?

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.