Hoeveel kosten mijn nieuwe ramen of deuren?

Hoeveel kosten mijn nieuwe ramen of deuren?

Wanneer je nieuwe ramen of deuren laat plaatsen is het belangrijk dat ze perfect passen bij jouw wensen én bij je woning. Daarom worden ze altijd volledig op maat gemaakt. Hierdoor is het onmogelijk om voor ramen of deuren vooraf een exacte prijs vast te leggen zonder bespreking van de details. 

Er zijn verschillende factoren die mee de prijzen van ramen en deuren beïnvloeden. Wil je graag een offerte ontvangen voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze experts voor een vrijblijvende offerte. Je bent ook van harte welkom in onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken en zo een offerte voor jouw ramen en deuren te laten maken.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Welke factoren bepalen mee de prijs voor ramen en deuren?

Er zijn verschillende factoren die mee de prijs van jouw nieuwe ramen of deuren bepalen. Hieronder lichten we er kort een aantal toe:

  • Ga je voor aluminium, pvc of houten ramen en deuren?

Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, en uiteraard ook zijn eigen prijskaartje. Zo zijn ramen en deuren in pvc het meest budgetvriendelijk, terwijl de prijzen voor hout en aluminium ietsje hoger liggen. Daarnaast speelt ook het type ramen of deuren mee. Een kiepraam, een schuifdeur, een vast raam,…

  • Welke beglazing kies je?

Dubbel glas, driedubbel glas, speciale geluidswerende beglazing, veiligheidsglas,… De opties zijn enorm uitgebreid, en zo ook de prijzen die eraan verbonden zijn. Het type beglazing zal dus in grote mate mee de prijzen van je ramen en deuren beïnvloeden.

  • Hoeveel ramen en deuren wil je? En wat zijn de afmetingen?

Het spreekt voor zich, maar ook het aantal ramen en deuren en hun afmetingen speelt een belangrijke rol in het bepalen van de prijs. Onze adviseurs bespreken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget.

Meer weten over offertes?

Graag een offerte op maat van jouw project?

Maak online een afspraak en vraag je offerte aan
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.