Advies op maat
Advies op maat

Advies op maat

Bij KwadrO zetten we service centraal. We leven ons in in jouw situatie en zoeken samen met jou naar de formule die het best bij jouw stijl en budget past. Daarbij kan je rekenen op een persoonlijke aanpak door mensen die stuk voor stuk experts in hun vak zijn. Van nieuwbouw tot renovatie, van de eerste opmeting tot onze dienst na verkoop.

Advies op maat door experts

Advies op maat door experts

Wij doen er alles aan om jouw wensen tot in de kleinste details te vertalen naar een concrete uitvoering. Doordat onze medewerkers eenzelfde passie voor ramen en deuren delen, mag je erop rekenen dat ze al jouw vragen met veel plezier en correct kunnen beantwoorden. Je geniet dan ook van 15 jaar ervaring in vakkundige plaatsing. Bovendien werken we bij KwadrO voortdurend aan innovatie in ramen en deuren. Daarom vind je bij ons altijd de laatste nieuwe snufjes.

Advies bij nieuwbouw

Advies bij nieuwbouw

Heel wat mensen dromen ervan om een nieuwbouwwoning uit de grond te stampen. Je begint vanaf nul en kan je toekomstige woning helemaal naar eigen smaak optrekken. Al die keuzemogelijkheden zorgen natuurlijk ook voor een zekere uitdaging. Daarom nemen we bij KwadrO graag de tijd om samen met jou na te denken over jouw ideale ramen en deuren. Daarbij kijken we naar de look en feel, maar net zo goed naar isolatie, veiligheid en onderhoudscomfort.

Advies bij renovatie

Advies bij renovatie

Denk je eraan om je woning een volledig nieuwe look en feel te geven? Bij KwadrO helpen we je om de stijl, de kleur en het materiaal van je nieuwe ramen en deuren uit te kiezen. Dankzij onze jarenlange ervaring vinden we zonder twijfel een oplossing op maat. We gaan van start met een eerste opmeting om onze offerte zo correct mogelijk op te kunnen stellen. Natuurlijk doen we er alles aan om binnen de grenzen van je budget te blijven. Zoals altijd kan je vertrouwen op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Advies bij aanvraag premies

Advies bij aanvraag premies

Van welke steunmaatregelen kan jij genieten met jouw verbouwproject? Als je er alleen voor staat, kan die moeilijke materie je best wat hoofdpijn bezorgen. Onze adviseurs leggen je duidelijk uit hoe de verschillende premies, subsidies en fiscale voordelen in elkaar zitten. Wij besparen jou de kopzorgen en jij bespaart op je vernieuwde woning. Ontdek hier meer over onze begeleiding bij premies en subsidies.

Advies na verkoop

Advies na verkoop

Ook na de plaatsing van je ramen en deuren kan je altijd bij ons terecht. Zit je met een vraag, steken onvoorziene omstandigheden de kop op, is er iets onduidelijk? Dan staan onze adviseurs klaar om je verder te helpen. Ook onderhoudstips geven we je uitgebreid mee. Niet vergeten: bij KwadrO krijg je tien jaar garantie op je nieuwe ramen en deuren.

Nieuwe ramen en deuren nodig? Bij KwadrO nemen we graag de tijd om de ramen en deuren te vinden die perfect bij jouw woning passen. Samen vinden we het juiste materiaal en de perfecte kleur van je nieuwe ramen en deuren.

Vraag nu je gratis advies aan
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.