KwadrO werkwijze
Banner image mobile
KwadrO werkwijze

De KwadrO werkwijze

Dit mag je van ons verwachten

Ben je op zoek naar dé ramen of deuren om van jouw woning je droomwoning te maken? Dan zit je goed bij KwadrO. Hoe we te werk gaan? We helpen je graag verder in 8 stappen:

1. De eerste stap naar je nieuwe ramen of deuren

Het kiezen van je nieuwe ramen en deuren begint bij een gesprek met één van onze KwadrO adviseurs. Dat kan in één van onze showrooms of bij je thuis. Samen bekijken we welke ramen bij jouw woning en stijl passen. We luisteren naar jouw wensen en zetten die om in concrete plannen. Onze KwadrO adviseur beantwoordt al jouw vragen over ramen en deuren en geeft je graag meer informatie over onze verschillende producten en materialen.

Bij een renovatieproject doen we al een eerste opmeting bij je thuis, om jouw offerte zo correct mogelijk te kunnen opstellen.

Maak nu een afspraak of zoek een KwadrO showroom in je buurt.

2. ABC van premies en subsidies

Van welke premies en subsidies kan je genieten bij de aankoop van nieuwe ramen of deuren? Onze adviseurs zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen je een overzicht bezorgen van de huidige premies, subsidies en fiscale voordelen. Zij helpen je graag verder.

Je ontvangt na oplevering en betaling van je laatste factuur alle nodige documenten om de premies aan te vragen.

3. Vrijblijvende offerte

We bezorgen jou een duidelijke offerte. Bij een renovatieproject doen we dit op basis van een eerste opmeting. Bij nieuwbouw rekenen we volgens de bouwplannen. Er is ruimte voor eventuele aanpassingen tijdens onze tweede afspraak. Gaan we samen in zee? Dan teken je hierna een verkoopovereenkomst.

4. Het zit 'm allemaal in de details

We maken tijdig een afspraak voor de technische opmeting. Onze opmeters zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met kennis van zaken. Tijdens de opmeting overlopen we samen opnieuw alles tot in de kleinste details: afmetingen, draairichting van de ramen, afwerking, enz. 

Meer informatie over het plaatsen van deuren.

Meer informatie over het plaatsen van ramen.

5. Nieuwe ramen of deuren in de maak

Als alles is overlopen en goedgekeurd, kunnen je ramen of deuren gemaakt worden! Dat duurt enkele weken. Heb je ondertussen een vraag over de status van je dossier? Bel even naar onze planningsdienst, ze geven je graag een update. Enkele weken op voorhand maken we een afspraak voor de plaatsing van je nieuwe ramen en deuren.

6. Le moment suprême!

En dan is het eindelijk zover! Onze vakmensen komen op het afgesproken moment je ramen en/of deuren plaatsen. Onze plaatsers gaan netjes te werk en leveren kwalitatief werk. Na afloop stellen ze een opleveringsverslag op, met een overzicht van alle uitgevoerde werken en gebruikte materialen.

Benieuwd hoe je je het best voorbereid op de plaatsing van je nieuwe ramen en/of deuren? En hoe gaat het eraan toe? We tonen het je in twee minuten:

7. Kers op de taart

De afwerking is de finishing touch. Als je dat wil, kunnen we ervoor zorgen dat alle ramen en deuren mooi omkast zijn, en dat alles netjes afgewerkt en bepleisterd opgeleverd wordt. Dit is een aanvullende dienst van KwadrO, zodat jij enkel nog hoeft te genieten van het eindresultaat.

8. Nog een vraag?

Na de oplevering kan je nog altijd bij ons terecht. Heb je nog een vraag, zijn er onvoorziene omstandigheden, is er iets niet duidelijk? Contacteer ons en we lossen het samen op!

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.