KwadrO werkwijze

De KwadrO werkwijze

Dit mag je van ons verwachten

Onze KwadrO teams doen meer dan enkel advies geven. Wij bieden ook een ruime waaier aan diensten en een uitgebreid assortiment aan toebehoren.

1. Afspraak met een KwadrO specialist

Kom eens langs in één van onze showrooms. Samen bekijken we welke materialen het best passen bij jouw woning en levensstijl. Pvc, aluminium, hout: ze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. We houden rekening met alle normen voor warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en verluchting.

Liever een adviseur bij jou op bezoek? Dat kan ook. Bij een renovatieproject doen we al een eerste opmeting, om onze offerte zo correct mogelijk te kunnen opstellen. We doen er alles aan om binnen de grenzen van je budget te blijven.

Maak nu een afspraak of zoek een KwadrO showroom in je buurt.

2. Advies over premies

Van welke steunmaatregelen kan je genieten? Wij geven je een overzicht van de huidige premies, subsidies en fiscale voordelen en helpen je graag verder.

Je ontvangt na oplevering en betaling van je laatste factuur alle nodige documenten om de premies aan te vragen.

3. Vrijblijvende offerte

Wij bezorgen jou een duidelijke offerte. Bij een renovatieproject doen we dit op basis van een eerste opmeting. Bij nieuwbouw rekenen we volgens de bouwplannen. Er is ruimte voor eventuele aanpassingen tijdens onze tweede afspraak.

Gaan we samen in zee? Dan teken je hierna een verkoopovereenkomst.

4. Technische opmeting

We maken tijdig een afspraak voor de technische opmeting. Onze opmeters zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met kennis van zaken.

Tijdens de opmeting overlopen we samen opnieuw alles tot in de kleinste details: afmetingen, draairichting van de ramen etc..

Meer informatie over het plaatsen van deuren.

Meer informatie over het plaatsen van ramen.

5. Productie

Met jouw goedkeuring gaan deze plannen naar de producent.

Heb je een vraag over de status van je dossier? Bel even naar onze planningsdienst, ze geven graag tekst en uitleg.

Enkele weken op voorhand maken we een afspraak voor de plaatsing van je nieuwe ramen & deuren.

6. Plaatsing

We zetten onze eigen vakmensen in om jouw ramen en deuren te komen plaatsen. Dankzij hun ervaring en kennis van zaken leveren wij je de beloofde kwaliteit. Na afloop stellen we een opleveringsverslag op, met een overzicht van alle uitgevoerde werken en gebruikte materialen.

Hoe bereid je je het best voor op de plaatsing van je nieuwe ramen en/of deuren? En hoe gaat het eraan toe? We tonen het je in twee minuten:

7. Mogelijke afwerking

Wij kunnen ervoor zorgen dat alle ramen & deuren mooi omkast zijn, en dat alles netjes afgewerkt en bepleisterd opgeleverd wordt. Dit is een aanvullende dienst van KwadrO, zodat jij enkel nog hoeft te genieten van het eindresultaat.

8. Dienst-na-verkoop

Na de oplevering kan je nog altijd bij ons terecht. Heb je nog een vraag, zijn er onvoorziene omstandigheden, is er onduidelijkheid? Contacteer ons, en we lossen het samen op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze vakmannen staan tot je dienst om je te helpen.