Werken bij KwadrO als plaatser van ramen en deuren

KwadrO, topwerkplek voor plaatsers

Plaatsers KwadrO

Wat maakt KwadrO zo'n bijzondere werkplek?

Goesting, collegialiteit en afwisseling: is dat wat je zoekt in een nieuwe job? Zoek dan niet langer en begin als plaatser ramen en deuren bij KwadrO. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen het team en elke dag met de glimlach naar het werk vertrekt. Want alleen zo kunnen we ook de glimlach op het gezicht van de klant toveren!

Met de glimlach

Met de glimlach

Als je aan onze collega’s vraagt wat ze van hun job als plaatser vinden, is het antwoord unaniem: “tof!”. Een toffe en gevarieerde job, waarbij je huizen mooi mag maken en klanten blij. Reden genoeg om elke dag met de glimlach aan je werkdag te beginnen.

Zo fier als een gieter

Zo fier als een gieter

Wij bij KwadrO zijn allemaal fier! Fier op ons merk en ons werk. Wij vakmensen werken volgens de regels van de kunst, met kwalitatieve producten, degelijke materialen en zetten een mooi resultaat neer voor onze klanten. 

Kassa, kassa

Kassa, kassa

Werken kan dan wel heel leuk zijn, maar uiteraard wil je er iets voor in de plaats krijgen. Eén ding is zeker: bij KwadrO kan je rekenen op een goede én tijdige verloning.

Blijven groeien

Blijven groeien

Ben je nieuw bij KwadrO of werk je al langer bij ons? Zelfs als je al over de nodige bagage beschikt, is het nooit te laat om bij te leren tijdens onze opleidingen over nieuwe technieken en producten. Wie weet groei je zelfs verder door binnen de organisatie!

Flexibel werken

Flexibel werken

Geen baas die over je schouder staat mee te kijken, de tijd kunnen nemen om ’s middags een frietje te halen, sneller doorwerken om ’s avonds tijdig het werk te beëindigen,… Klinkt als een droom? Bij KwadrO is dit werkelijkheid! 

Ferm gerief

Ferm gerief

Bij KwadrO bouw je mee aan de droomwoning van onze klanten. Daarvoor heb je natuurlijk de juiste tools nodig. We zorgen ervoor dat je steeds met een goed uitgeruste camionnette en degelijk gereedschap op de werf aankomt. 

Partner in crime

Partner in crime

Als plaatser bij KwadrO sta je er nooit alleen voor. Je kan rekenen op collega’s met de nodige vakkennis én een goed gevoel voor humor. Want met een grapje tussendoor gaat het werk toch eens zo vlot, niet?

Fun

Fun

We doen er alles aan om onze medewerkers aangename en leuke werkomstandigheden te bieden. Maar uiteraard is het ook fijn om af en toe iets extra te doen, ver weg van de werf. Paintballen, bowlen, eens goed gaan eten,… Kom jij met het volgende teambuilding idee?

Luisterend oor

Luisterend oor

Onze plaatsers zijn een belangrijke schakel in het KwadrO-verhaal. Dat weten we en dat laten we ook duidelijk merken. Waardering en erkenning zijn belangrijke begrippen binnen onze organisatie. We luisteren naar je noden en schenken de nodige aandacht aan het welzijn van onze werknemers.

Ontdek onze jobs

Functie

Locatie

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.