Verkoper KwadrO

Wat maakt KwadrO zo'n bijzondere werkplek?

Bij KwadrO worden onze commerciële talenten "adviseurs" genoemd. Bij ons vertrekt alles vanuit het aanwenden van je vakkennis, klanten inspireren en adviseren bij hun keuze van ramen en deuren. Gooi daarbij je commercieel talent om af te sluiten, en de deal is binnen.

Wij bij KwadrO zorgen ervoor dat je continu gevoed wordt om je job als adviseur heel professioneel, vakkundig en inspirerend te doen, én voor de motivatie die je als commercieel talent nodig hebt om te scoren.

Sterk merk

Sterk merk

Wij bij KwadrO zijn allemaal fier! Fier op ons sterk groeiend merk in een competitieve markt. Bij KwadrO leggen we de lat steeds hoger, en dat levert ons geen windeieren op. Meest kwalitatieve producten, mooie toonzalen, mooie en professionele offertes voor de klant. Dat maakt het natuurlijk gemakkelijker om de deal binnen te halen.

Ferm gerief

Ferm gerief

Om mee te bouwen aan de droomwoning van onze klanten heb je natuurlijk de juiste tools nodig. Bij KwadrO werk je vanuit een mooie toonzaal, met de beste producten, heb je mooi marketingmateriaal ter beschikking en kan je rekenen op digitale tools volledig op maat van ons merk. Zo is de deal in no time binnen!

Allemaal digitaal

Allemaal digitaal

Vergeet notities krabbelen op papier tijdens een adviesgesprek. Bij klanten loop je rond met een tablet en noteer je alles in een app. Je maakt gebruik van een professioneel, digitaal platform voor de klantopvolging en -communicatie. En het toppunt: er rolt een prachtige, persoonlijke offerte uit het systeem waarmee je gegarandeerd indruk maakt. Profeshhhh!

Kassa, kassa

Kassa, kassa

Hoewel deals sluiten écht kicken is, doe je dit uiteraard niet voor niets. Eén ding is zeker: bij KwadrO kan je rekenen op een degelijke verloning met extra’s op basis van je prestaties, aangevuld met mooie incentives die je naar de leukste bestemmingen brengen.

Stilstaan is achteruit gaan

Stilstaan is achteruit gaan

Recht van de schoolbanken of oude rot in het vak? Nooit te laat om bij te leren. Je kan rekenen op een persoonlijke coaching tot topverkoper. Regelmatig worden groepsbijeenkomsten georgansieerd om handige tips en tricks uit te wisselen en je volledig up to date te houden over de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Flexibel werken

Flexibel werken

Zelf je dagindeling bepalen en je afspraken beheren. Niet vastgeroest op je bureaustoel zitten, maar nu eens in de toonzaal aan het werk en dan bij de klanten aan huis. Klinkt je als muziek in de oren? Welkom bij KwadrO!

Fun

Fun

Bij KwadrO geldt “Work hard, play harder”. Bij tijd en stond laten we de dossiers en de offertes voor wat ze zijn en maken we tijd voor ontspanning. Eens stevig doorzakken of heerlijk gaan tafelen? Alles kan!

Luisterend oor

Luisterend oor

Wij noemen onze adviseurs niet voor niets onze KwadrO-kanjers! We zijn ons bewust van hun waarde binnen het bedrijf. We luisteren naar je noden en schenken de nodige aandacht aan het welzijn van al onze werknemers.

Ontdek onze jobs

Functie

Locatie

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.