Ramen
Ramen

Ramen, voor een prachtig (uit)zicht

In alle materialen: pvc, aluminium of hout

Ramen bepalen in belangrijke mate het uitzicht, of "smoel"  van je huis.  Ze halen het licht naar binnen, én zorgen voor een prachtig uitzicht naar buiten.

Op zoek naar nieuwe ramen? Bij KwadrO nemen we graag de tijd om de ramen te vinden die perfect bij jouw droomwoning passen. Samen vinden we de juiste stijl, het beste materiaal en de perfecte kleur van je nieuwe ramen.

Al gedacht aan je beglazing? Het glas dat we in jouw ramen plaatsen, ook dat is maatwerk. Is isolatie belangrijk? Wil je een extra bescherming tegen de glasbreuk? Of wil je een persoonlijke touch geven met decoratief glas?  KwadrO helpt je met het maken van de juiste keuze. Lees hier enkele belangrijke tips voor het kiezen van je glas of maak een afspraak met onze adviseurs voor meer informatie.

Vind een showroom dicht bij jou

De stijl en kleur van je ramen moeten meteen goed zitten

De stijl en kleur van ramen moeten meteen goed zitten 

De stijl en kleur van je nieuwe ramen bepalen voor een groot deel het uitzicht van je woning. Ga je voor authentiek en landelijk of strak en modern? 

Alles weten over design en stijl?
isolatie ramen

Waarom is isolatie van ramen zo belangrijk?

Elke materiaalsoort in ramen en deuren heeft specifieke eigenschappen. Een erg belangrijke eigenschap is de isolatiewaarde van zowel de verschillende mogelijke glassoorten als profielen.

Hoe goed isoleren je ramen?
Waarom onderhoud van je ramen je niet moet afschrikken

Waarom onderhoud van ramen je niet moet afschrikken

KwadrO zorgt ervoor dat je jarenlang onbezorgd van je nieuwe ramen kan genieten. De meeste van onze profielen hoef je maar één keer per jaar licht te onderhouden. 

Meer weten over onderhoud van je ramen?
Raambeveiliging als basisvereiste voor elke woning

Raambeveiliging als basisvereiste voor elke woning

Wist je dat inbrekers doorgaans niet langer dan dertig seconden proberen binnen te breken in een woning? Als ze na die tijd niet in hun opzet slagen, staken ze de inbraakpoging.

Alles over veiligheid?
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.