De stijl en kleur van ramen moeten meteen goed zitten 

Samen kiezen we de stijl en kleur van ramen die het best bij jou en je woning passen

De stijl en kleur van je nieuwe ramen bepalen voor een groot deel het uitzicht van je woning. Ga je voor authentiek en landelijk of strak en modern? Welke van de vele mogelijke kleuren passen het beste bij jouw persoonlijkheid en het karakter van je woning? Allemaal vragen die we graag samen met jou bekijken in een van onze showrooms.

Stijl en kleur pvc ramen

Stijl en kleur pvc ramen

Pvc ramen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Of je nu van authentiek of modern houdt, bij KwadrO hebben we pvc profielen voor ieders smaak. Bovendien zijn pvc ramen kleur- en vormvast. Je blijft dus genieten van de ramen die bij het kiezen je hart stalen.

Het lage energieverbruik tijdens de productie en hun 100% recycleerbaarheid maken van pvc bovendien een ecologisch verantwoord product. En dat allemaal met een aantrekkelijk prijskaartje. 

Ben je op zoek naar een tijdloze vormgeving? Dan raden we je aan om ons Koncept gamma te bekijken. Daarin vind je profielen die in elke stijl van woning perfect tot hun recht komen.

Ontdek ook hoe eenvoudig je pvc ramen kan onderhouden
Stijl en kleur aluminium ramen

Stijl en kleur aluminium ramen

Het aluminium schrijnwerk van KwadrO is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zowel mat als glanzend. Daarnaast kan je kiezen voor bicolor-combinaties en een uitgebreid assortiment in structuurlak. Je zal dus ongetwijfeld de kleur en textuur vinden die bij je passen. Wist je trouwens dat de scharnieren en raamkrukken bij aluminium ramen dezelfde kleur kunnen krijgen als het schrijnwerk? Zo vallen ze nauwelijks op.


Ga je voor een strakke look of steellook? Doordat aluminium extra sterk is en niet vervormt, kan je kiezen voor ultrafijne profielen. In combinatie met verdoken scharnieren staan deze garant voor een strakke look. Ons uniek steellook profiel is dan weer een passe-partout: het geeft een landelijke woning extra cachet, maar is ook ideaal voor wie houdt van een industriële stijl.
 

Lees hier meer over de inbraakbeveiliging die we standaard bij onze aluminium ramen voorzien
Stijl en kleur houten ramen

Stijl en kleur houten ramen

Houten ramen zijn erg in trek bij wie van een natuurlijke en warme uitstraling houdt. Binnen ons gamma houten ramen kan je kiezen uit heel wat verschillende stijlen en kleuren. Bovendien maken we ons houten schrijnwerk volledig op maat.

Voor onze houten profielen werken we met verschillende kwalitatieve houtsoorten zoals eik, meranti, lariks, merbau en afrormosia. De basiskleur van houten ramen hangt af van de houtsoort, maar met de juiste vernislaag kunnen we het hout enkele tinten donkerder of lichter maken. Je kan je houten ramen ook in een RAL-kleur naar keuze laten lakken. 

Een leuk weetje over houten ramen: als je na enkele jaren zin hebt in een nieuw kleurtje, kan je je profielen heel eenvoudig een nieuw likje verf geven.
 

Ontdek de uitstekende isolatiekenmerken van houten profielen
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.