Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen

Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen: elegant buigen en strekken

Toegegeven, in België moeten we er vaak lang op wachten … maar uiteindelijk is hij daar wel: de zomer. Het seizoen van aangename temperaturen, zonovergoten dagen en … kruipende, vliegende en zoemende beestjes. Zolang die rustig in hun habitat blijven, is er geen probleem. Helaas staan insecten niet bekend om hun respect voor andermans eigendomsrechten. Zodra jij je ramen en deuren openzet om je huis te verluchten met heerlijk gezonde buitenlucht, zien zij dat als een uitnodiging om eens gezellig binnen te springen. De oplossing? Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen. Want daarmee hou je op een stijlvolle en doeltreffende manier elk beestje buiten.

Plissé: functionele esthetiek

Een plissé-vliegenraam of hordeur is een innovatief product dat je een esthetische én functionele bonus biedt. Is je ruimte beperkt of kijk je liever niet voortdurend naar een zwart gaas? Dan zijn plissé-vliegenramen en -vliegendeuren ideaal. Wanneer je ramen of deuren gesloten zijn, schuif je je vliegenramen  gewoon opzij. Handig toch? En dankzij het strakke design van plissé-vliegenramen krijgt je woning nog meer cachet.

Een echte hoogvlieger

Plissé-vliegendeuren en -vliegenramen behoren tot de top in hun categorie. Het hoogwaardige zwarte gaas met horizontale spandraden is zelfdovend, en buigt en strekt heel soepel. De aluminium profielen zijn duurzaam en bekennen graag kleur. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat ze perfect passen bij je raam- en deurkaders.

Van links naar recht of omgekeerd

Of je ramen en deuren naar binnen of naar buiten openen of afwijkende afmetingen hebben, speelt geen rol. Er is voor elk raam en elke deur een hoogwaardige plissé die je opent van links naar rechts of van rechts naar links. Zelfs insecten die overwegen om via de grote poort je huis te betreden, moeten hun plannen opbergen, want ook voor dubbele deuren bestaan er plissé-vliegendeuren. Kortom: als je kiest voor het comfort en de kwaliteit van plissé-vliegendeuren en -vliegenramen, dan moeten de vliegende, zoemende en kruipende beestjes rond jouw woning hun annexatieterrein verleggen.