Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en/of deuren, maar zit je toch nog met enkele vragen? Hieronder beantwoorden we alvast de meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je showroom of via info@kwadro.be. 

  1. Welke producten heeft KwadrO allemaal in zijn gamma en waar vind ik meer informatie over de producten van KwadrO?

KwadrO heeft ramen en deuren in pvc, aluminium en hout in z’n assortiment. Uiteraard wil je je goed informeren voor je overgaat tot aankoop. Op onze website vind je allerhande informatie over ramen, deuren, schuifdeuren, garagepoorten, vliegenramen, rolluiken, zonwering en screens.

Uiteraard kan je ook steeds terecht in één van onze KwadrO-showrooms voor verdere informatie. Onze adviseurs staan voor je klaar en beantwoorden met plezier al je vragen. Indien je dat wenst, krijg je ook nog een overzichtelijke brochure mee die je thuis rustig kan bekijken.

  1. Prijzen van ramen en deuren: hoe krijg ik een offerte voor mijn nieuwe ramen en/of deuren?

Bij KwadrO kan een gemiddelde renovatie van ramen en deuren al vanaf 7 000€. Voor een offerte op maat van jouw huis verwijzen we je graag door naar één van onze KwadrO-showrooms. Ga langs in een showroom in je buurt of maak een afspraak met een expert.

  1. Wat kosten nieuwe ramen? Hoe bereken ik de prijs van een raam, deur, rolluik, vliegenraam,…?

Bij KwadrO kan een gemiddelde renovatie van ramen en deuren al vanaf 7 000€. Alles is echter afhankelijk van jouw voorkeuren, zoals het materiaal, de kleur, de afmetingen, … . Voor een offerte op maat van jouw huis, verwijzen we je graag door naar één van onze KwadrO-showrooms. Ga langs in een showroom in je buurt of maak een afspraak met een expert.

  1. Hoe maak ik een afspraak in een KwadrO-showroom?

Via onze website vind je de dichtstbijzijnde KwadrO-showroom in je buurt. Maak een afspraak (via mail of telefonisch) met één van onze adviseurs of spring gewoon eens binnen. Als je op voorhand een afspraak maakt, ben je uiteraard zeker dat één van onze adviseurs tijd voor je heeft en haal je het maximale uit je bezoek.

  1. Ik wil thuis een adviseur van KwadrO ontvangen. Hoe maak ik een afspraak bij mij thuis?

Wil je graag dat onze KwadrO-adviseur bij je thuis langskomt om jouw project in detail te bespreken? Vul dan het contactformulier op onze website of maak telefonisch/via mail een afspraak met de showroom van je keuze.

  1. Ik kocht nieuwe ramen en/of deuren bij KwadrO. Waar kan ik, na aankoop, terecht met eventuele vragen?

Zit je na je aankoop nog met vragen over je nieuwe ramen en/of deuren? Neem dan contact op met je showroom. Dit kan via mail of telefonisch. Vermeld steeds je naam en dossiernummer. Zij doen het nodige om je verder te helpen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.