Pvc
Pvc

Pvc ramen

Kiezen voor zorgeloos woonplezier

Niet voor niets zijn pvc ramen nog steeds het meest populair in de markt. Vooral door de méér praktische troeven van het materiaal, zorgen pvc ramen voor een zorgeloos woonplezier, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs!

Ongeziene isolatiewaarden

Als het op isolatie aankomt, zijn pvc ramen zonder twijfel de beste van de klas. Pvc ramen voldoen aan de strengste isolatienormen. Zowel akoestisch als thermisch. Wie kiest voor pvc ramen zal dus niet enkel zijn energiefactuur zien dalen, maar ook een aangenaam én rustig gevoel ervaren in huis.

Onderhoudsvriendelijk

Pvc ramen zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Ze rotten of roesten niet en gaan daarom extra lang mee. Pvc ramen zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Duurzaam

PVC is een hoogwaardig materiaal waardoor het een leven lang mee gaat en daarom op en top duurzaam. Het lage energiegebruik tijdens de productie en zijn 100% recycleerbaarheid maken van PVC bovendien een ecologisch verantwoord product.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

PVC blink uit op vlak van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt een hoog kwalitatief product  en dat allemaal met een aantrekkelijk prijskaartje.

Ontdek met ons KwadrO pvc gamma dat er ook op esthetisch vlak veel mogelijkheden zijn. Voor elke stijl hebben we een pvc profiel dat past, met telkens een waaier aan kleurmogelijkheden, de keuze tussen mat, glad, of houtstructuur. Voor de liefhebbers hebben we zelfs pvc ramen met de authentieke look en feel van natuurlijk hout

Ontvang onze pvc-brochure in je mailbox

Kiezen voor pvc, dat is kiezen voor zorgeloos woonplezier. Of je nu houdt van authentiek of modern, KwadrO heeft pvc profielen voor ieders smaak.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Pvc ramen onderhouden: 5 tips voor een stralend resultaat

Pvc ramen onderhouden: 5 tips voor een stralend resultaat

Pvc ramen en pvc deuren stoten van nature vuil en stof af. Pvc ramen onderhouden is dan ook erg makkelijk, we leggen graag uit hoe je dit het best aanpakt. 

Ontdek onze tips
Een houten look en feel voor je pvc-ramen

Een houten look en feel voor je pvc-ramen

Alle voordelen van pvc met de warme uitstraling van houten ramen? Dat kan met onze pvc-houtfolie! Je ziet haast geen verschil tussen de houtfolie op je pvc-ramen en echte houten ramen.

Meer weten?
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.