Een houten look & feel voor je pvc-ramen

Een houten look en feel voor je pvc-ramen

De look van hout én de voordelen van pvc-ramen

Wat als je nieuwe pvc-ramen de charmante look van houten ramen zouden hebben? Dat kan! Het antwoord is onze pvc-houtfolie, oftewel Woodec Eik Natuur. Door de elegantie van deze innovatieve oplossing zie je haast geen verschil tussen de houtfolie op je pvc-ramen en echte houten ramen.

Diep reliëf en matte afwerking

Het team achter Woodec lanceerde met deze houtfolie een hele nieuwe generatie folies. De look & feel leunen zo sterk aan bij het echte houten materiaal, dat je heel goed je best moet doen om het verschil te zien. Deze pvc-houttint straalt evenveel karakter en warmte uit als het natuurlijke materiaal.

Hoe bereikten ze dit ongelofelijk realistische resultaat? De belangrijkste elementen zijn het diepe reliëf en de extreem matte afwerking van de houtfolie. Door die details lijken de pvc-ramen niet alleen op hout, maar voelen ze ook effectief zo aan.

Warme look van hout én minder onderhoud

De warme look van de eiken houtfolie past bij diverse interieurstijlen en geeft je woning meteen een extra dimensie. Het nadeel van houten ramen is dat ze meer onderhoud nodig hebben. Denk aan schuren, verven en vernissen. Dit heb je niet bij pvc-ramen.

De  voordelen van pvc-ramen zijn:

  • Onderhoudsvriendelijker (wel verschil met hout)
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (wel verschil met hout)
  • Prima isolatiewaarden (geen verschil met hout)
  • Esthetisch meer mogelijkheden (binnen en buiten)

Deze pvc-houtfolie combineert zo het beste van twee werelden. Hou je van hout, maar vind je onderhoud minder leuk? Dan is deze houtfolie de ideale oplossing. Bovendien is het een hele duurzame oplossing, dankzij de recycleerbaarheid van de houtfolie.

De combinaties zijn eindeloos

Wist je dat je ook een andere look kan kiezen voor de binnenzijde en de buitenzijde van je ramen? De warme pvc-houtfolie voor de binnenkant en een effen kleur voor de buitenkant. Dit is perfect mogelijk. Met deze combinaties zorgen we ervoor dat je nieuwe ramen nog beter aansluiten bij jouw smaak of stijl!

Benieuwd naar de mogelijkheden of hulp nodig bij jouw keuze?

We helpen je graag verder in onze showrooms

Ik vind dat tegenwoordig te weinig af en toe eens mensen in de bloemetjes gezet worden. Bij deze wil ik dat nu ook doen: ik geef ze graag aan het plaatsingsduo. Zij hebben 2 dagen vele uren gewerkt en boden een afwerking om U tegen te zeggen.

Familie Brants

Ontvang onze inspiratie-brochure in je mailbox

Laat je inspireren en ontdek welke ramen en deuren bij jouw woning en stijl passen.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.