Kwadro huis met geïsoleerde deuren

Isolatie deuren

De buiten- en voordeuren van KwadrO helpen je woning isoleren

Waarom is isolatie van deuren zo belangrijk?

Langs je buitendeuren kan veel koude lucht naar binnen en warme lucht naar buiten. Met de voordeuren van KwadrO voorkom je dat er kostbare warme lucht naar buiten ontsnapt en hou je de koude lucht tegen aan je drempel.

pvc deuren

Isolatie pvc deuren

Als het om thermische en akoestische isolatie gaat, zijn de pvc deuren van KwadrO een uitstekende keuze. Pvc deuren dragen met andere woorden in grote mate bij aan je comfort én besparen je geld. 

De sleutel tot de verregaande isolatie van onze pvc deuren zit in de opbouw van de kamers en dichtingen. De kader- en vleugelprofielen van KwadrO bestaan namelijk uit kamers die voorzien zijn van een thermische onderbreking. Van condensatie of warmtegeleiding is daardoor geen sprake meer. De warmte hou je dus lekker binnen en de koude blijft buiten.

Ontdek de vele mogelijke stijlen en kleuren binnen ons pvc gamma
alu deuren

Isolatie aluminium deuren

Een aluminium voordeur maakt niet alleen indruk met haar solide uiterlijk, maar ook met haar hoge isolatiewaarde. De kamers in onze aluminium profielen zorgen voor stilstaande lucht binnenin. Die lucht fungeert als thermische isolator. Zo blijft de warmte in je woning binnen en hou je de koude van buitenaf tegen. 

Bovendien stopt de isolatie van onze aluminium ramen niet bij de profielen. Ook de klinken, sloten en scharnieren zij uitgerust met een bijzondere dichting. De aluminium ramen van KwadrO zorgen bijgevolg ook voor een prima akoestische isolatie.

Lees meer over de inbraakbeveiliging van aluminium deuren
houten deuren

Isolatie houten deuren

Een groot voordeel van houten buitendeuren is dat ze van nature isolerend werken. Maar daar laten we het natuurlijk niet bij. Bij KwadrO optimaliseren we de isolatie van onze houten deuren door rubberen dichtingen toe te voegen en de beweegbare delen af te schermen. Op die manier ben je er zeker van dat koude en wind niet doordringen naar binnen toe.

Bij hout geniet je bovendien van een natuurlijke vochtregeling. Samen met de minutieuze afwerking door onze experten zorgt die ervoor dat vocht geen kans krijgt om binnen te dringen in het hout.

Ontdek hoe je je houten buitendeur het best onderhoudt

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.