Deuren met een honden- of kattenluik

Deuren met een honden- of kattenluik: vrijheid voor jou én je huisdier

Je trouwe viervoeter of snoezige knuffelbol met snorharen wil op tijd en stond zijn horizon verruimen. Is portier spelen niets voor jou? Blijf jij liever in je luie zetel liggen? Of geef je jouw huisdier met veel plezier een all areas-pasje? Dan bieden onze deuren met een honden- of kattenluik jou dé oplossing.

Honden- en kattenluiken voor alle maten en gewichten

Van serieus uit de kluiten gewassen tot perfect passend in een handtas: je hebt huisdieren in alle formaten. Bovendien zegt de volkswijsheid dat een huisdier op z’n baasje lijkt – of was het nu andersom? Je hebt dus honden en katten die Evy Gruyaert-gewijs dol zijn op rennen en je hebt er die meer aanhanger zijn van de Garfield-filosofie.

Omdat wij streven naar optimaal comfort voor elk huisdier, hebben wij voor elke compagnon de route het ideale honden- of kattenluik. Dus ook voor de exemplaren met een paar kilo’s of centimeters meer. Voor de avonturiers onder de katten, hebben we zelfs ramen met een minikipstand. Zo verlucht je ruimtes zonder het risico dat je kat tijdens een ontsnappingspoging vast komt te zitten.

Krabben maar

Nu we het toch over honden en katten hebben. Houdt je huisdier van het ‘met de nagels over het bord’-gevoel? En durft hij weleens frivool met z’n klauwen op je ramen krassen? Weet dan dat je niet meteen hoeft te panikeren wanneer je zijn creatie ziet. Als de krassen niet te diep zijn en niet te dicht bij de rand staan, is het vaak mogelijk om ze weg te polijsten.