Hout | ramen
Hout | ramen

Ramen in hout

Kiezen voor karakter en een warme uitstraling

Wil je jouw uniek renovatieproject in alle eer herstellen, en kort blijven bij de authentieke stijl van je woning? Of zoek je een manier om aan jouw strakke nieuwbouw wat warmte toe te voegen? Dan zijn houten ramen iets voor jou.

Wat jouw project ook nodig heeft, we maken het op maat. Het resultaat zal stijlvol en karaktervol zijn, én warmte verzekerd! 

Maatwerk met karakter

Kiezen voor houten ramen is kiezen voor een nobel materiaal met karakter. Enkel houten ramen hebben die typische warme, unieke textuur en geven je woning een authentieke uitstraling. KwadrO maakt haar houten ramen bovendien volledig op maat. Uniek vakmanschap voor elke klant.

Oneindig veel keuze

Dankzij het ambachtelijk productieproces zijn de mogelijkheden voor houten ramen onbeperkt. Elk profiel, elke vorm, elke kleur, elke verdeling, elke glasverdeling, soort glas... en elke combinatie is mogelijk.

Natuurlijke isolator

Hout is van nature een vocht- en warmteregelaar, dat zowel thermisch als akoestisch heel goed isoleert. Houten ramen hebben bovendien een sterk geluidsdempend effect, dat zorgt voor minder lawaai van buiten én een warmere akoestiek in huis.

Pvc-ramen met een houten look en feel

Pvc-ramen met een houten look en feel

Op zoek naar ramen met het onderhoudsvriendelijke karakter van pvc maar de charmante uitstraling van hout? Dan is onze pvc-houtfolie zeker het overwegen waard! Je merkt bijna geen verschil tussen de houtfolie op je pvc-ramen en echte houten ramen.

Meer info?
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.