Aluminium
Aluminium

Aluminium ramen

Kiezen voor verfijning en elegantie

Veel mensen dromen vandaag van een woning met veel lichtinval, en hebben grote raampartijen met fijne profielen op hun verlanglijstje. Aluminium ramen kennen mede daardoor een opmars. Omdat bij grote aluminium ramen fijnere profielen mogelijk zijn, juist door de stevigheid van het materiaal. 

We zetten de belangrijkste troeven van dit materiaal op een rij:

Strakke uitstraling

Aluminium ramen zijn slank en elegant. Zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen komen aluminium ramen tot hun recht. Door het polyvalente karakter leent aluminium zich perfect voor uiteenlopende designs, van ultrastrak en modern tot klassiek.

Bijzonder sterk materiaal

Aluminium ramen zijn licht maar ultrasterk met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Hierdoor zijn aluminium ramen ook ideaal voor grote raampartijen. Dat maakt van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen hebben een ongezien lange levensduur. Aluminium ramen gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving. Bovendien zijn ze uiterst onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Een ecologisch verantwoord product dus.

Ontvang onze aluminiumbrochure in je mailbox

Strak, sterk en licht: dat is aluminium. Kies je voor aluminium, dan kies je voor duurzame elegantie.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

De trend in aluminium ramen? Smalle profielen

De trend in aluminium ramen? Smalle profielen

De ramen in je huis zijn letterlijk je blik op de wereld. Iemand die kiest voor grote glaspartijen, zit dan ook niet te wachten op raamprofielen die het zicht en de lichtinval belemmeren. Aluminium raamprofielen zijn smal en elegant, maar toch uitermate stevig. Ze zijn dan ook de beste keuze wanneer je maximaal wil genieten van een woning met veel licht.

Meer info?
Steellook ramen: de uitstraling van staal met het prijskaartje van aluminium

Steellook ramen: de uitstraling van staal met het prijskaartje van aluminium

De elegante uitstraling van stalen ramen en deuren die ook nog eens goed isoleren? Dan zijn aluminium steellook ramen en deuren zeker het overwegen waard!

Ontdek het nu
Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.