Aluminium ramen

De trend in aluminium ramen? Smalle profielen

De ramen in je huis zijn letterlijk je blik op de wereld. Iemand die kiest voor grote glaspartijen, zit dan ook niet te wachten op raamprofielen die het zicht en de lichtinval belemmeren. Aluminium raamprofielen zijn smal en elegant, maar toch uitermate stevig. Ze zijn dan ook de beste keuze wanneer je maximaal wil genieten van een woning met veel licht.

Aluminium is een materiaal dat heel wat vrijheid biedt qua vorm, stijl en kleur. Het is heel licht, maar tegelijk ook ultrasterk. Hierdoor zijn er enorm veel toepassingsmogelijkheden en is aluminium uitermate geschikt voor grote glasoppervlaktes met een maximale lichtinval. Zowel in privéwoningen als in bedrijfsgebouwen komen aluminium ramen met een smal profiel volledig tot hun recht. Dankzij het polyvalente karakter van het materiaal kan je het toepassen in uiteenlopende designs, van ultra strak en modern tot klassiek.

Steellook? Kies voor aluminium ramen met smal profiel

Ben je op zoek naar die typische slanke, industriële look van stalen ramen? Dan is het KwadrO Steellook gamma de perfecte optie. Steellook ramen zijn aluminium ramen, die hetzelfde uitzicht hebben als de vroegere stalen ramen. We bereiken dit effect met aluminium ramen met smalle profielen, speciale opbouwstukken en een aangepast kleurengamma.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Naast de smalle profielen hebben aluminium ramen nog twee belangrijke voordelen:

  • aluminium ramen hebben een ongezien lange levensduur. Ze gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

  • aluminium ramen zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Een ecologisch verantwoord product dus.  

Uitstekende isolatiewaarden

Aluminium ramen met smal profiel scoren vandaag zeer goed op het gebied van isolatie. Dat is goed nieuws voor het milieu, jouw wooncomfort én je energierekening. De aluminium ramen van KwadrO hebben hun uitstekende isolatiewaarden onder meer te danken aan hun revolutionaire dichtingen en een standaard driekamersysteem, zowel in het kader als in de vleugelprofielen. Bovendien kan je nog een stapje verder gaan met hoogrendementsglas.

De combinatie van al deze kwaliteiten maakt van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Aarzel dan ook niet en kom de aluminium ramen ontdekken in de showroom bij jou in de buurt.