Aluminium

Aluminium ramen

Kiezen voor verfijning en elegantie

Veel mensen dromen vandaag van een woning met veel lichtinval, en hebben grote raampartijen met fijne profielen op hun verlanglijstje. Aluminium ramen kennen mede daardoor een opmars. Omdat bij grote aluminium ramen fijnere profielen mogelijk zijn, juist door de stevigheid van het materiaal. 

We zetten de belangrijkste troeven van dit materiaal op een rij:

Strakke uitstraling

Aluminium ramen zijn slank en elegant. Zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen komen aluminium ramen tot hun recht. Door het polyvalente karakter leent aluminium zich perfect voor uiteenlopende designs, van ultrastrak en modern tot klassiek.

Bijzonder sterk materiaal

Aluminium ramen zijn licht maar ultrasterk met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Hierdoor zijn aluminium ramen ook ideaal voor grote raampartijen. Dat maakt van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen hebben een ongezien lange levensduur. Aluminium ramen gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving. Bovendien zijn ze uiterst onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Een ecologisch verantwoord product dus.

Wij zijn hier wederom heel content van jullie werk. Het schuifraam is een mooie meerwaarde voor ons huis en we genieten er nu elke dag van.

André Hebbinckuys

Ontvang onze aluminiumbrochure in je mailbox

Strak, sterk en licht: dat is aluminium. Kies je voor aluminium, dan kies je voor duurzame elegantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.