Landelijke deur
Landelijke deur

Landelijke deuren

Sfeervol onthaal in een warm landelijk huis

Staan warmte en gezelligheid centraal in jouw woning? Hou je van natuurlijke materialen in combinatie met neutrale kleuren en zachte tinten? Dan is de landelijke stijl waarschijnlijk helemaal jouw ding. Wil je deze stijl doortrekken in je voordeur? Dan zal dat een invloed hebben op je verdere keuzes zoals de kleur, de afwerking, de beglazing en het materiaal van je deur.

Warmte en gezelligheid in de kleur

Warmte en gezelligheid van een houten deur

Liefhebbers van de landelijke woonstijl kiezen meestal voor een houten deur of een deur met houtlook, uitgevoerd met verticale groeven waardoor de deur uit planken lijkt te bestaan. Wil je liever geen deur in houtkleur, dan kies je voor een mooie warme kleur om je landelijke deur die typische gezelligheid te doen uitstralen.

Deur met stijl

Deur met stijl

Een landelijke deur bestaat vaak uit een vleugeloverdekkend paneel, wat wil zeggen dat de profielen van de deurvleugel niet langer zichtbaar zijn. Dat maakt het geheel extra stijlvol. Verder  kan je ervoor kiezen om je deur te laten uitwerken met rechte of afgeronde hoeken.

Streepje daglicht

Streepje daglicht

Vaak wordt de voordeur van een landelijke woning afgewerkt met een glaspartij bovenaan of in de deur, meestal met kruishouten op het glas. De glaspartijen geven niet alleen een mooi, landelijk karakter aan je deur, maar laten ook een streepje daglicht binnen in de inkomhal. Win win!

Pvc, aluminium of hout: alles kan!

Pvc, aluminium of hout: alles kan!

Als je dacht dat je voor die sfeervolle houtlook alleen maar voor hout kan kiezen, dan heb je het mis. Zowel in aluminium als in pvc is er een grote keuze aan kleurfolies met houtnerfstructuur. Wil je toch graag een deur met de echte houtkleur, maar kijk je op tegen het onderhoud van een houten deur? Kies dan voor een deur in onze nieuwste pvc-houtfolie: Woodec Eik natuur.

​​​​​​​Het zit ‘m in de details

Het zit ‘m in de details

Verder maak je de deur af zoals jij dat zelf wil: enkele of dubbele deur, afgewerkt met accessoires zoals trekker, brievenklep, een extra lat onderaan,… Bij KwadrO is elke deur maatwerk, je stelt ze volledig samen naar jouw smaak en wensen. Door jouw deur op maat, is geen enkel huis zoals het jouwe.

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.