KwadrO Berchem, Brasschaat en Zoersel hebben een hart voor kinderen

KwadrO Berchem, Brasschaat en Zoersel hebben een hart voor kinderen

Elke raam een stap verder richting lachende gezichtjes

KwadrO Berchem, Brasschaat en Zoersel steunen een prachtig initiatief: ‘Feestvarken VZW.' Voor elk verkocht raam zullen we €1 schenken aan deze mooie organisatie, die zich inzet om kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

Feestvarken VZW: Een decennium van vreugde

Feestvarken VZW vierde in 2023 haar 10-jarig jubileum, en gedurende al die jaren heeft de organisatie zich ingezet om elk kind een fijne verjaardag te bezorgen, ongeacht hun financiële situatie of afkomst. Te vaak gaan de verjaardagen van kinderen in armoede onopgemerkt voorbij. Feestvarken VZW heeft als doel hier verandering in te brengen. In elk pakket van de organisatie zit een cadeau, een traktatie om uit te delen in de klas en materiaal om thuis een feestje te organiseren. Verder maken ze er ook werk van om te zorgen voor meer sensibilisatie over kinderarmoede. Dit doen ze door educatieve pakketten en teambuildings uit te werken voor scholen, bedrijven en particulieren. Zo maken ze de samenleving bewuster over armoede.

Zaakvoerders KwadrO Antwerpen

Zaakvoerders Claude Holvoet en Frederique Olivier van KwadrO Berchem, Brasschaat en Zoersel.

Hoe draagt KwadrO bij aan Feestvarken VZW?

Het is eenvoudig: voor elk verkocht raam in onze showrooms in Berchem, Zoersel en Brasschaat doneren we €1 aan Feestvarken VZW. Dit betekent dat elke klant die kiest voor kwaliteitsramen van KwadrO niet alleen investeert in hun huis, maar ook bijdraagt aan het welzijn van kinderen in armoede.

Met dit ingezamelde geld gaat Feestvarken VZW aan de slag om kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Ze doen dit door nauw samen te werken met gemeentelijke sociale diensten en andere partners. Door deze samenwerking worden de verjaardagspakketten op maat samengesteld en aan de kinderen bezorgd, waardoor ze een feestelijke verjaardag kunnen beleven.

Samen maken we het verschil

Wist je dat 68% van de inkomsten van Feestvarken VZW afkomstig is van bedrijven en particulieren? Elke vorm van steun is dus van onschatbare waarde. Elk verkocht raam bij KwadrO in Berchem, Zoersel en Brasschaat draagt rechtstreeks bij aan deze prachtige organisatie. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat geen enkel kind zijn of haar verjaardag onopgemerkt voorbijgaat. Wil je zelf ook een extra persoonlijke bijdrage doen? Dat kan via de website van Feestvarken.

Benieuwd naar de andere goede doelen van KwadrO? We dragen ook een steentje bij aan een duurzamere wereld door onze samenwerking met Justdiggit.

Ontdek het hier