Moderne deuren
Moderne deuren

Moderne deuren

Een unieke en strakke opener voor een modern huis met karakter

Wordt jouw droomwoning gekenmerkt door minimalisme, strakke lijnen en rechte vormen? Hou je van eigentijds en eigenzinnig design? Dan heb je wellicht een voorliefde voor de moderne woonstijl. Wil je een deur die één geheel vormt met deze moderne stijl? Een deur die eruit springt door haar minimalistische vormgeving en design? We inspireren je graag wat betreft de vormgeving, kleur, afwerking, beglazing en het materiaal van jouw moderne deur.

Vlak en strak

Vlak en strak

Een moderne deur herken je aan haar strakke en minimalistische vormgeving. Daarom zal de keuze vaak naar een vlak en vleugeloverdekkend paneel gaan. Dat houdt in dat de profielen van je deur niet zichtbaar zijn, wat de deur haar strakke look geeft. Wil je je moderne deur afwerken met ingefreesde groeven? Kies dan voor horizontale groeven om het eigentijds karakter te bewaren. Mag het net dat beetje meer zijn? Ga dan wat verder dan de traditionele enkele of dubbele voordeur en kies voor een pivoterend exemplaar. Gegarandeerd een binnenkomer van formaat.

Moderne glaspartij

Moderne glaspartij

Ook glas past perfect bij de moderne woonstijl. Zowel een volledige glazen deur of een deur geflankeerd of omringd door glaspartijen zijn veelvoorkomende keuzes. Ga je voor een maximum aan licht met standaard transparant glas? Kies je voor een combinatie van lichtinval en privacy met melkglas of gezandstraald glas? Of geef je je woning een futuristische look met een zwart getinte glaspartij? De opties zijn talrijk.

Verfijnd aluminium

Aluminium, pvc of hout: een moderne deur kan in principe in elk materiaal gemaakt worden. Maar toch zien we dat de keuze vaak naar aluminium gaat omwille van de strakke uitstraling, eigen aan dit materiaal. Aluminium deuren zijn uiterst verfijnd. Ze zetten de strakke uitstraling die jij wil geven aan je moderne woning extra kracht bij.

Sober of knallend?

Sober of knallend?

Verkies je een moderne deur die eruit springt door haar felle kleur of eerder een soberder exemplaar in betongrijs, antraciet, zwart of wit ? Een aluminium deur is beschikbaar in alle RAL-kleuren en verschillende tinten.

The finishing touch

The finishing touch

Tot slot kan je je deur afwerken met enkele futuristische details zoals handgrepen in inox, platte handgrepen, verdoken verlichting bij 3D-handgrepen, een zwart getinte glaspartij,… Bij KwadrO wordt elke deur op maat gemaakt, volledig naar jouw voorkeuren en wensen. Jouw deur is dus altijd uniek, net zoals jij.

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.