Klassieke deuren
Klassieke deuren

Klassieke deuren

Stijlvolle entree voor een verfijnd klassieke uitstraling

Hou je van symmetrie, een luxueuze uitstraling en sierlijke en verfijnde elementen? Dan is een deur in klassieke stijl wat je zoekt. Het authentieke karakter van je klassieke woning in alle eer herstellen of je nieuwbouw een vleugje klassieke verfijning geven, het kan allebei met een klassieke buitendeur. Welke keuzes je dan best maakt op vlak van vormgeving, kleur, beglazing, materiaal en afwerking van je deur? We gidsen je door de mogelijkheden.

Elegantie troef

Elegantie troef

Een deur die bij de klassieke woonstijl past, bestaat vaak uit een deurpaneel met fraaie sierlijsten. Een deur met Jugendstil elementen, de karakteristieke vormgeving en decoratie van de jaren dertig, een statige inkom met dubbele deur,… De mogelijkheden zijn eindeloos. Eén ding is zeker: een klassieke deur onderscheidt zich door haar sierlijke en rijkelijke uiterlijk.

Klassieke beglazing

Klassieke beglazing

Ook zien we bij klassieke deuren regelmatig glaspartijen opduiken, zij het in de deur, bovenaan of opzij. Met glaspartijen in helder glas laat je het daglicht maximaal binnen. En wat dacht je van verfijnde kruishouten op het glas?

Donker kantje

Donker kantje

De klassieke woonstijl kan elke kleur aan, maar we merken dat de kleurkeuze voor een klassieke deur vaak gaat naar donkere kleuren. Een donkere voordeur geeft een luxueuze touch aan je woning.

Pvc, aluminium, hout: alles kan!

Qua materiaal heb je voor een klassieke deur de keuze tussen pvc, aluminium of hout. Elk van deze materialen kan de klassieke woonstijl perfect aan. Heb je echter je hart verloren aan het design van de originele deur, die jammer genoeg niet meer voldoet? Kies dan voor hout! Hout laat toe om de oorspronkelijke deur na te maken: de look van toen, met de kwaliteit van nu.

De kers op de taart

De kers op de taart

Hoe je de deur vormgeeft en afwerkt is volledig up to you. Bij KwadrO wordt elke deur namelijk op maat van jouw voorkeuren gemaakt. Je kan de deur volledig personaliseren met accessoires zoals een brievenklep, een deurkloppen, een spionoog, een fraaie handgreep,… Keuze zat!

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.