Ontdek de vijf grote voordelen van pvc-ramen

Ontdek de vijf grote voordelen van pvc-ramen

Pvc-ramen: veel mogelijkheden én budgetvriendelijk

Eindelijk, je mag jouw nieuwe ramen gaan kiezen! Nieuwe ramen kiezen die passen bij de stijl van jouw woning en die jij natuurlijk zelf mooi vindt. Ramen vind je tegenwoordig in heel wat mooie materialen. Wat jij belangrijk vindt voor je woning, zal mee bepalen welk materiaal je kiest.

Bij KwadrO bieden we nieuwe ramen aan in hout, aluminium en pvc. Waarom zou je nu specifiek kiezen voor pvc-ramen? Hieronder halen we de vijf belangrijkste voordelen aan!

Pvc-ramen bieden rust en isolatie

Onze pvc-ramen zijn qua isolatiewaarde bij de beste van de klas. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen. Wie kiest voor nieuwe pvc-ramen zal de energiefactuur ongetwijfeld zien dalen.

Maar naast deze thermische isolatie, is er nog een ander groot voordeel: akoestische isolatie. Bij ramen denken we al te vaak aan openen en het buitengevoel naar binnen halen. Maar soms wil je net rust en je afsluiten van slecht weer of lawaai. Pvc-ramen helpen om die rust te vinden!

Pvc-ramen staan voor zorgeloos wonen

Vensters uit pvc zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Ze roesten of rotten niet en gaan daarom extra lang mee. Bovendien zijn ze opgewassen tegen slecht weer en wind. Onderhoud, quasi nul!

Recent schreven we nog een blog vol tips over het onderhouden van pvc-ramen.

Daarnaast is er nog de kleurvastheid van pvc. Je zal ze niet moeten lakken of kleuren, zoals dat wel het geval is bij houten ramen.

De voordelige prijs van pvc-ramen

Als je voor pvc-ramen kiest, dan kies je voor hoogwaardig materiaal met een aantrekkelijk prijskaartje. Je ontvangt eigenlijk een totaalpakket aan voordelen. Pvc-ramen combineren namelijk een goede isolatie met een prachtige look ‘n feel én budgetvriendelijke prijs.

Van strak en modern tot landelijk

Als renoveerder of eigenaar ben je op zoek naar nieuwe ramen die je mooi vindt en die bij de stijl van jouw woning passen. Pvc is als materiaal beschikbaar in heel wat kleuren en stijlen. Of je nu van authentiek of modern houdt, het is allemaal mogelijk met pvc.

Je kan nu zelfs kiezen voor hele fijne profielen. Dit zijn onze Impakt Plus-profielen, uniek op de markt. Deze profielen vertalen zich in een nog strakker design. Ideaal dus als je voor een moderne stijl gaat!

Duurzame oplossing

Pvc-ramen zijn bovendien een milieuvriendelijke keuze.Het lage energieverbruik tijdens de productie van de ramen en het feit dat pvc 100% recycleerbaar is, maken van pvc-ramen een ecologisch verantwoord product.

Hecht je dus veel belang aan duurzame ontwikkeling? Dan kan dit zeker een reden zijn om voor pvc te kiezen.

Tot slot: pvc biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding

Staan wooncomfort, duurzaamheid en isolatie, hoog op jouw wantlist? Dan zijn pvc-ramen zeker een goede optie voor jou. Als je puur naar prijs kijkt, dan biedt pvc de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk dus zeker eens ons aanbod pvc-ramen of ontdek wat onze klanten ervan vinden.

Benieuwd of pvc-ramen aansluiten bij jouw interesses en noden? We helpen jou graag verder.

Vind een showroom in je buurt!

Via deze wens ik u te melden dat ik uiterst tevreden ben met de uitvoering van de werken. Zoals u weet, ben ik niet de gemakkelijkste cliënt, maar als het goed is mag dit ook gezegd worden. Ik wens dan ook de uitvoerders (Eddy, Stefaan en Leo) namens mij en mijn echtgenote persoonlijk te bedanken voor de geleverde prestaties.

Bernard Weymeers

Ontvang onze pvc-brochure in je mailbox

Kiezen voor pvc, dat is kiezen voor zorgeloos woonplezier. Of je nu houdt van authentiek of modern, KwadrO heeft pvc profielen voor ieders smaak.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.