Voordeur op maat - KwadrO

Voordeuren op maat

Voordeur op maat

Buitendeuren bepalen in grote mate de look van je woning. Ga je voor een moderne uitstraling of wil je liever iets klassiek? In een neutrale, effen kleur of met veel glas? Wij maken jouw deuren op maat volledig volgens jouw wensen en budget.

Laat je adviseren door onze experts

Wil je deuren op maat laten maken, dan heb je heel wat verschillende mogelijkheden. Welk materiaal en welke stijl verkies je, heb je bepaalde wensen op het gebied van isolatie, wil je een deur met veel glas, gaat het enkel om een voordeur op maat of wil je alle deuren op maat laten maken… Praat daarom eerst met onze experts. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en weten welke deuren het beste aansluiten bij jouw wensen.

Deuren op maat voor nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning is als het ware een blanco canvas waarbij alles nog mogelijk is. Deze keuzevrijheid is natuurlijk fantastisch, maar kan het tegelijk ook moeilijk maken om knopen door te hakken. Daarom nemen wij graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale deuren op maat. We houden rekening met de uitstraling die jij wil bereiken, maar verliezen daarbij de praktische kant niet uit het oog.

Deuren op maat voor renovatie

Nieuwe deuren geven meteen een heel andere look aan een bestaande woning. Wil jij je huis dus snel in een nieuw jasje stoppen, dan is dat perfect mogelijk met deuren op maat. Maar welke deuren passen bij je woning? En wat is de prijs voor deuren op maat? Wij komen langs voor een eerste opmeting en stellen een vrijblijvende, zo nauwkeurig mogelijke offerte voor je op.

Advies bij het aanvragen van premies

Nieuwe deuren op maat zijn niet alleen een meerwaarde voor je huis: ze kunnen je ook letterlijk meer waarde opleveren. Zo worden er diverse subsidies, premies en fiscale voordelen uitgereikt bij verbouwprojecten. Zie je zelf door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, onze adviseurs leggen je graag uit hoe de vork in de steel zit.

Ook na de verkoop zijn we er voor jou

Ons verhaal stopt niet na de oplevering van je deuren op maat. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze adviseurs. Daarnaast geven wij je de nodige tips mee voor het onderhoud én geniet je van 10 jaar garantie op je nieuwe buitendeuren.

Ben jij op zoek naar een voordeur op maat? Neem dan nu vrijblijvend contact op! 

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan