Een vrijblijvende offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor nieuwe ramen en deuren

Ramen en deuren plaatsen: prijzen

Wanneer je ramen en deuren laat plaatsen is het belangrijk dat ze perfect passen bij jouw wensen én bij je woning. Daarom worden ze altijd volledig op maat gemaakt. Hierdoor is het onmogelijk om voor ramen of deuren een exacte prijs vast te leggen. Uiteraard kunnen we wel een offerte op maat maken met daarin een indicatie van het prijskaartje.

Vraag een offerte aan voor jouw ramen en deuren

Er zijn verschillende factoren die mee de prijzen van ramen en deuren beïnvloeden. Wil je graag een indicatie ontvangen voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze experts voor een vrijblijvende offerte. Je bent ook van harte welkom in onze winkels om de mogelijkheden te bespreken en zo een offerte voor jouw ramen en deuren te laten maken.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Welke factoren bepalen mee de prijs voor ramen en deuren?

Uiteraard zijn er verschillende factoren die mee de prijzen bepalen om ramen en deuren te plaatsen. Hieronder lichten we er kort een aantal toe:

  • Ga je voor aluminium, pvc of houten ramen en deuren?

Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, en uiteraard ook zijn eigen prijskaartje. Zo zijn ramen en deuren in pvc het meest budgetvriendelijk, terwijl de prijzen voor hout en aluminium iets hoger liggen. Daarnaast speelt ook het type deuren of ramen mee. Een kiepraam, een schuifdeur, een vast raam…

  • Welke beglazing kies je?

Dubbel glas, driedubbel glas, speciale geluidswerende beglazing, veiligheidsglas… De opties zijn enorm uitgebreid, en zo ook de prijzen die eraan verbonden zijn. Het type beglazing zal dus in grote mate mee de prijzen van je ramen en deuren beïnvloeden.

  • Hoeveel ramen en deuren wil je? En wat zijn de afmetingen?

Het spreekt voor zich, maar ook het aantal ramen en deuren en hun afmetingen speelt een belangrijke rol in het bepalen van de prijs. Onze experts bespreken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn binnen je budget.

Meer weten over offertes?

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.