Ben De Haes

Plaatser aan het woord: Ben De Haes

KwadrO dat is… vakmanschap dicht bij jou. Maar wie is die vakman die zich dagelijks voor de volle honderd procent inzet? Wij interviewden Ben De Haes. Deze ervaren vakman steekt al 4 jaar de handen uit de mouwen bij KwadrO Sint-Niklaas. En dat nog steeds met evenveel energie en passie voor het vak.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke ochtend overlopen we de planning met het hele team: de showroomverantwoordelijke, de opmeters en de adviseurs. Zij vertellen ons wat er precies moet gebeuren. Vervolgens verzamelen we alle materialen en rijden we naar de klant. Daar bespreken we samen met de klant nog eens de werken. Zo weten ze perfect wat er gaat gebeuren en kunnen we mogelijke vragen beantwoorden. En dan begint het zware werk (lacht). Gemiddeld plaatsen we vier tot vijf ramen met afwerking per dag. Maar dat verschilt natuurlijk van huis tot huis en van raam tot raam. Weet je wat wel een constante is? Elke dag vliegt voorbij. Zelfs een lange werkdag voelt kort aan.

Wat maakt je werk zo boeiend?

Elke dag beginnen we –als team- aan een nieuwe uitdaging. Met telkens één doel voor ogen: de glimlach van de klant bij het zien van het resultaat. Uiteraard betekent dat ook dat we een grote verantwoordelijkheid dragen. Maar dat maakt onze job des te interessanter. Wat wij doen tijdens onze werkdag heeft een rechtstreeks effect op de klant. We doen natuurlijk ons uiterste best om dat effect positief te laten zijn (lacht).

De klant is dus heel belangrijk voor jou?

Absoluut! Een tevreden klant is het einddoel van het hele team. Dat begint bij de verkoop, maar dat eindigt natuurlijk bij ons en de servicemedewerkers. Wij brengen ook het meeste tijd door met de klant. Een project waarvoor we alle ramen moeten vervangen duurt gemakkelijk een aantal dagen. Dan bouw je een relatie op hé. Bovendien informeren we ze over elke stap. Zo weet de klant perfect wat er gaat gebeuren en wat hij of zij kan verwachten.

Wil jij het vakmanschap van Ben of één van onze andere plaatsers bewonderen?

Bekijk hier een aantal leuke projecten