Gelaagd glas: jouw garantie op veiligheid

Gelaagd glas of veiligheidsglas: jouw garantie op veiligheid

Is veiligheid voor jou een topprioriteit? Dan laat je ramen met inbraakwerend gelaagd glas of veiligheidsglas plaatsen. Want gelaagd glas houdt jou en je gezinsleden veilig. Gelaagd glas combineer je ook eenvoudig met alle andere glasopties die het comfort binnen garanderen, zoals dubbel glas, driedubbel glas of hoogrendementsglas. Het resultaat? Veiligheid én uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden.

Gelaagd glas = superveilig

Gelaagd glas is samengesteld uit twee of meerdere glasplaten met daartussen een weerbarstige folie. Slaat iemand op het glas? Dan valt het gelaagde glas niet in duizend stukjes uit elkaar, maar blijven de glasscherven kleven in de folie. Het voordeel? Dieven slagen er niet in om zich snel toegang tot je woning of appartement te verschaffen door een ruit te breken.

Gelaagd glas = kindvriendelijk

Naast zijn ongeëvenaarde inbraakwerende eigenschappen heeft gelaagd glas nog een voordeel. Knallen je spelende kinderen tegen een glazen deur of schuifraam met gelaagd glas aan? Dan zullen ze zich niet verwonden aan glasscherven want … die zijn er niet. Gelaagd glas is zelfs zo sterk dat het in bepaalde uitvoeringen bestand is tegen explosies of kogelinslagen. Je kunt je enthousiaste kroost dus zorgeloos in huis laten ravotten.