eiken buitendeur - eiken voordeur - KwadrO

Eiken buitendeuren en voordeuren

Warmte en comfort met eiken buitendeuren

Ben je op zoek naar buitendeuren die je woning een warme, authentieke look geven, dan is hout een ideale keuze. Een geliefde houtsoort voor buitenschrijnwerk is eiken. Eiken buitendeuren staan garant voor een warme uitstraling en uitstekende isolatie, en zijn bovendien een unieke aanwinst voor je woning.

Eikenhout, een uniek en flexibel materiaal

Eikenhout is een flexibel materiaal dat nagenoeg tot alle vormen en maten verwerkt kan worden. Qua stijl passen eiken buitendeuren perfect bij woningen met een landelijk karakter, maar ook in meer moderne bouwstijlen kunnen eiken buitendeuren hun mannetje staan. Hier zorgen ze immers voor een warme toets tussen de strakke lijnen en materialen. Bovendien is hout altijd uniek; geen enkel stuk is hetzelfde. Kies je dus voor een eiken voordeur, dan kies je voor een unieke blikvanger als entree.

Eiken buitendeuren: isolatie en onderhoud

Eiken buitendeuren ogen niet alleen warm en gezellig, ze zijn ook effectief een goede isolator. Hout heeft van nature namelijk een hoge isolatiewaarde die koudebruggen tegengaat en ook storende geluiden dempt. Op die manier zorgen eiken buitendeuren voor een hoger wooncomfort. Dankzij de hoogstaande afwerkingskwaliteit van KwadrO zijn onze eiken buitendeuren tevens zeer onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de duurzaamheid van deze houtsoort, betekent dit dat je heel lang zal kunnen genieten van jouw eiken buitendeuren!

Eiken buitendeuren bij KwadrO

Bij KwadrO vind je een ruim assortiment eiken voordeuren en achterdeuren. Ga je renoveren of een nieuwe woning bouwen, en wil je graag meer weten over buitenschrijnwerk in hout? Dan ben je altijd welkom in een van onze showrooms in je buurt. Als je dat wenst, kan je ook een gratis adviesgesprek bij je thuis aanvragen. Onze experts komen dan bij je langs. Eiken buitendeuren op maat, die vind je bij KwadrO!

Wij hebben gekozen voor KwadrO omwille van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens ons bezoek aan de showroom kregen we een goede uitleg en een uitgebreide rondleiding. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Familie Tielens - Meeus

Ontvang onze deurenbrochure in je mailbox

Inspiratiegids voor deuren in landelijke, klassieke en moderne stijl. Voor elke stijl heeft KwadrO een gepaste deur.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.