Schuifdeuren in pvc

Pvc schuifdeuren

Budgetvriendelijk met maximale isolatiewaarden

Ongeziene isolatiewaarden

Pvc schuifdeuren bieden een uitstekende isolatie. Zowel akoestisch als thermisch. Dit zal je onmiddellijk merken aan het wooncomfort en je energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijk

Schuifdeuren in pvc zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Ze rotten, verkleuren of roesten niet en gaan daarom extra lang mee. Pvc schuifdeuren zijn opgewassen tegen weer, wind, brand en inbraak en vereisen quasi geen onderhoud.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Pvc schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en looks. Pvc schuifdeuren zijn er voor iedereen. Dankzij onder andere de pvc schuifdeuren met aluminium- of houtlook lenen ze zich uitstekend voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen. En dat tegen een aantrekkelijk prijskaartje. Schuifdeuren in pvc zijn immers niet te kloppen wat prijs-kwaliteit betreft.

Alles goed verlopen: zeker dankzij verschillende factoren! Goede commerciële contact – Goede afmetingen – Goede plaatsing team. We hebben 3 dagen lang genoten van de goede sfeer tussen jullie werkmannen. Zeer efficiënt, vriendelijk, beleefd, dienstig en aangenaam om mee om te gaan. Een gewone kijk in jullie vrachtwagen was voldoende om mij gerust te stellen: alle werktuigen goed gerangschikt…

Dechesne

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze vakmannen staan tot je dienst om je te helpen.