Wat onze klanten over KwadrO zeggen

Wij zijn hier wederom heel content van jullie werk. Het schuifraam is een mooie meerwaarde voor ons huis en we genieten er nu elke dag van.

André Hebbinckuys

Via deze wens ik u te melden dat ik uiterst tevreden ben met de uitvoering van de werken. Zoals u weet, ben ik niet de gemakkelijkste cliënt, maar als het goed is mag dit ook gezegd worden. Ik wens dan ook de uitvoerders (Eddy, Stefaan en Leo) namens mij en mijn echtgenote persoonlijk te bedanken voor de geleverde prestaties.

Bernard Weymeers

Werken zijn goed verlopen, de twee mensen die de plaatsing gedaan hebben zijn zeer professioneel.

Bosmans

Nogmaals een hele dikke merci voor het geleverde werk gisteren! Zelf had ik het nooit zo mooi kunnen doen! Want het bleek niet zo makkelijk als oorspronkelijk gedacht. Jullie hebben wederom puik werk geleverd! Ik ben erg gelukkig met het resultaat. Een dikke merci ook aan Joren en Kenny. Uw mensen zijn altijd een plezier om in huis te hebben: vriendelijk, to the point, proper, en superhandig!

Chris uit Grimbergen

Gelieve te noteren dat ondergetekende echt ontzettend tevreden is ivm de uitvoering door jullie plaatsers! Echt een prachtteam! Oog voor detail, zeer stipt, harde werkers en ze hebben werk geleverd om U tegen te zeggen! De afwerking overtreft echt mijn stoutste verwachtingen! Ik ben heel blij dat ik met u 'scheep' ben gegaan en ook mijn vader had alleen maar lof! Groetjes van een tevreden klant

Chris

In tegenstelling tot de chaos en stof die wij verwacht hadden is alles zeer goed en proper verlopen. Een perfecte afwerking tot in de details en alles was zoals afgesproken op dinsdag om 11 uur klaar. Ook was niets teveel voor de werkmannen op de werf. Toen ze vertrokken was er niets meer te doen voor mij. Ze wilden met de glimlach zelfs meer doen dan nodig.Ik ben zeer zeer tevreden. Bedankt.

Christian Vanpee

Voor ons is “KwadrO de beste”. Wederzijds vertrouwen, goede samenwerking, goede service, mooie materialen, perfecte afwerking. We kunnen het iedereen aanraden om eerst eens bij KwadrO te gaan. Wij zijn heel fier op ons huisje dat dankzij KwadrO zoveel mooier is geworden.

PVC - Referentie Persyn - KwadrO Gent
Daniel Persyn

Vandaag zijn bij ons de werken beëindigd. De installateurs Jo en Mark hebben hier echt fantastisch werk geleverd. Dit geeft blijk van een grote professionaliteit van beide werknemers. Het zijn beide aangename personen, zowel op arbeidsvlak als op sociale omgang met de klant. Wij hebben het hen zelf verteld , maar hadden toch graag dat jullie als bazen het ook nog eens zouden vertellen.

De Ren - Jonckers

Alles goed verlopen: zeker dankzij verschillende factoren! Goede commerciële contact – Goede afmetingen – Goede plaatsing team. We hebben 3 dagen lang genoten van de goede sfeer tussen jullie werkmannen. Zeer efficiënt, vriendelijk, beleefd, dienstig en aangenaam om mee om te gaan. Een gewone kijk in jullie vrachtwagen was voldoende om mij gerust te stellen: alle werktuigen goed gerangschikt…

Dechesne

De plaatsing van ramen en deuren verliep absoluut naar wens en binnen de vastgestelde tijden. De huurders hadden begrip voor het lawaai en het onvermijdelijke stof. De laatste namiddag was er ook nog een controle bezoek waar onmiddellijk ingegrepen werd bij een kleine opmerking.

Erna Poppe

Ik vind dat tegenwoordig te weinig af en toe eens mensen in de bloemetjes gezet worden. Bij deze wil ik dat nu ook doen: ik geef ze graag aan het plaatsingsduo. Zij hebben 2 dagen vele uren gewerkt en boden een afwerking om U tegen te zeggen.

Familie Brants

We waren een beetje bezorgd, omdat de plaatsing eind december voorzien was. Het weer was ontzettend koud, maar na 12 uren waren onze 10 ramen onberispelijk geplaatst, tot onze grote tevredenheid!

Familie Croes - Servais

Ik wil u nog bedanken voor de goede service en ook nog even vermelden dat wij zeer tevreden waren van de plaatsingsploeg!

Feyens

Prijs/kwaliteit is zeker ok, ook de energiewaarde is concurrentieel. Service bij plaatsing is prima. Betrouwbaar bedrijf.

Ingrid Vanhoren

Ik zou graag u en uw medewerkers bedanken voor het prachtige werk dat er vandaag geleverd is. Een prachtig werk waar je naar kan en wil blijven kijken.

Katrien Vandepoel

Wat ons erg verwonderde was dat de werken weinig ongemakken met zich meebrachten. Het pleisterwerk raakte niet beschadigd en alles werd steeds proper achtergelaten. Heel veel mensen zien een renovatie niet zitten door het vuil, maar KwadrO heeft bewezen dat die angst nergens voor nodig is.

Maes Debacquer

Alle ramen en deuren zijn bij ons nu geplaatst en het ziet er prachtig uit. De isolatie van onze woning is er ook erg op vooruit gegaan.

Marc Van Herck

Deze week werden er bij ons nieuwe PVC ramen en deuren, en een automatische sectionaalpoort geplaatst: - Advies en begeleiding: 10/10 - Stiptheid en vriendelijkheid: 10/10 - Verloop van de werken: 10/10 - Afwerking en uitzicht ramen: 10/10 In KwadrO-taal betekent dit eigenlijk 10/10 x KwadrO = 40/10 Hoe tevreden kan een klant wel zijn !

Pannier - Van Wallendael

Plaatsing van fase 2 is zoals verwacht weer perfect verlopen waarvoor dank aan het team Edwin en Kevin. Plezant om zulke mensen toe te laten in huis: vakbekwaam en beleefd!

Selle Peeters

Wij zijn heel tevreden met het resultaat ! Hartelijk dank voor de samenwerking!

Sterckendries

Hierbij wil ik jullie nog eens bedanken voor het plaatsen van de voordeur en garagepoort. Heb ook positieve reclame gemaakt bij familie, op het werk en in de buurt voor jullie!

Sven Geelen

Mijn ramen zijn ondertussen geplaatst. Ik wou u op de hoogte brengen van het feit dat 2 van uw mensen, Frank Hekkers en Chris Weckers, uitstekend werk hebben verricht. Heel correct geplaatst, mij goed geïnformeerd en mijn werf proper achter gelaten. Als het goed is mag het ook gezegd worden.

Toni Dierckx

Mevr. Vantolhuysen heeft zonet gebeld om te melden dat ze zo tevreden is van de plaatsing. Alles is perfect voor haar!

Vantolhuysen

Vandaag werden onze ramen geplaatst. Dit werd perfect en proper gedaan.Een dikke proficiat voor uw team en wij zullen dit zeker doorvertellen aan onze vrienden.

Vermeiren Moonen

Alles is perfect verlopen: de afgesproken data werden stipt aangehouden, de plaatsing verliep vlot en na afloop werd alles gepoetst en netjes achter gelaten.

Vica Lowet
Vica Lowet

De installatie is vandaag kompleet afgewerkt. Prima job!

Walter uit Keerbergen

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze vakmannen staan tot je dienst om je te helpen.