Vecht samen met KwadrO tegen kanker!

Vecht samen met KwadrO tegen kanker!

Het warmste ramen en deurenbedrijf van Vlaanderen? Dat is zonder twijfel KwadrO! De Warmste Week kunnen we dan ook niet zomaar laten voorbijgaan. Alle zaakvoerders van KwadrO zetten zich samen in om €2500 te storten aan Kom op tegen Kanker als de video van Jurgen en Rudi 2500 likes haalt op Facebook. Hiermee willen we enerzijds financieel helpen, maar ook Kom op tegen Kanker extra onder de aandacht brengen. Want vroeg of laat wordt iedereen geconfronteerd met deze vreselijke ziekte, hetzij van veraf, hetzij van dichtbij.

Zo ook onze zaakvoerders Jurgen en Rudi van regio Vilvoorde-Rumst-Asse-Dilbeek. Zij verloren hun beste vriend aan Kanker. De ziekte is meedogenloos, sluw en snel. Op slechts enkele maanden moesten Jurgen en Rudi afscheid nemen van hun vriend die de strijd tegen huidkanker verloor. Op zo’n moment kan je twee dingen doen: vloeken en treuren of je kan actie ondernemen. Jurgen en Rudi kozen duidelijk voor de tweede optie.

Waarom zetten jullie je in voor goede doelen?

Jurgen: “Als ondernemer, maar ook als mens, vind ik het heel belangrijk om me sociaal te engageren. Dan heb ik het niet enkel over onze acties voor Kom op tegen Kanker of het KID Fonds, maar ook bijvoorbeeld over onze sponsoring van jeugdclubs en lokale verenigingen. Als we allemaal een klein beetje helpen zal onze maatschappij er in de toekomst een stuk beter uitzien”

Waarom kozen jullie onder andere voor Kom op tegen Kanker als goed doel?

Rudi: “Kanker is een vreselijke ziekte. Het is een storm in het leven van de patiënt maar ook zijn omgeving. Een storm die veel verwoest en helaas altijd littekens –en soms zelfs leegtes- achterlaat. Zelf hebben wij onze beste vriend verloren aan Kanker. Veel te snel, veel te vroeg. Wij maken ons geen illusies. Alleen zullen wij niet winnen van kanker. Maar alles wat we kunnen doen, moeten we proberen. Dat zijn we onze vriend en alle anderen die de strijd tegen kanker verloren verschuldigd.”

Welke acties hebben jullie reeds ondernomen?

Jurgen: “Naast onze persoonlijke sponsoring, engageren we ook vrienden, familie, kennissen en klanten om zich samen met ons in te zetten voor Kom op tegen Kanker. Zo nemen we bijvoorbeeld deel aan “1000 km Kom op tegen Kanker” in samenwerking met de lokale fietsclub Panache Grenache. We gespen onze fietshelm vast, klikken onze schoenen in de pedalen en fietsen ten voordele van de strijd tegen Kanker. Het inschrijvingsgeld voor onze 3 ploegen bedraagt €15.000. Om dit te financieren organiseren we allerlei activiteiten met als thema ‘Humbeek tegen Kanker’. Deze activiteiten gaan van kaarten en gamen tot cocktails maken en fuiven. Niemand heeft een excuus om niet deel te nemen, want er is voor ieder wat wils.”

Een engagement waar het hele KwadrO-netwerk zich graag bij aansluit. Dit jaar, in het kader van de Warmste Week, wil KwadrO er graag een schepje bovenop doen. Ten eerste, willen we ondernemers en mensen wakker schudden met deze pakkende getuigenis van Rudi en Jurgen. Daarom vragen we jullie het filmpje zoveel mogelijk te liken, zodat zoveel mogelijk mensen de video te zien krijgen. Daarnaast willen we ook financieel helpen en storten we bij 2500 likes, €2500 aan Kom op tegen Kanker.

Laten we samen vechten tegen Kanker. Want deze strijd win je niet alleen. Wat moet jij doen? Eén muisklik op de ‘vind ik leuk’-knop en wij zorgen voor de rest. Alvast bedankt voor je steun!

Vind ik leuk