Waarom voor een schuifraam kiezen?

Waarom voor een schuifraam kiezen: voordelen en types

Grote raampartijen zijn een absolute must have voor je woning. Ze laten massa’s daglicht binnen, geven een mooi uitzicht naar buiten en creëren een open en ruimtelijk gevoel. De meest gekozen vorm van grote ramen zijn schuiframen. En terecht! We vertellen je er graag meer over.

Baden in een zee van licht

Is een donkere huiskamer of keuken niets voor jou? Door de grote, open glaspartij van een schuifraam laat je je woning baden in het daglicht. Met een schuifraam op maat kan je zelfs heel breed en hoog gaan voor nog meer licht. Dat is sowieso een echte opkikker voor je huis, maar ook voor jouw eigen energie.

Binnen genieten van dat fijne buitengevoel

Heb je een prachtige tuin waar je graag op elk moment van wil genieten? Zelfs tijdens de winter? Omdat de grote glaspartijen van een schuifraam rijken tot op de grond, sluit jouw tuin naadloos aan op je woning en wordt die het verlengde van je woonkamer. Wanneer je schuifraam geopend is, heb je zelfs het gevoel ín de tuin te zitten.

Ongehinderd heen en weer

Schuiframen zijn de gemakkelijkste “deuren” die er bestaan. Je wordt niet gehinderd door een opendraaiende raam- of deurvleugel en de deuropening is ook stukken breder dan bij een klassieke draaideur. In de zomer kan je het schuifraam volledig openen en ongehinderd buiten en binnen wandelen.

Onze schuiframen op maat van jou en je woning

Bij KwadrO hebben we voor iedereen een gepaste oplossing. Volledig op maat van je wensen en de mogelijkheden en noden van je woning:

De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom zitten we graag eerst met jou samen om te luisteren naar jouw wensen. Op die manier kunnen we gericht advies geven over onze schuiframen.
 

Overweeg je om een schuifraam te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met een KwadrO specialist of ga langs in de showroom bij jou in de buurt.

Contacteer ons