Laat je inspireren door de Pinterest-pagina van KwadrO

Laat je inspireren door de Pinterest-pagina van KwadrO

Op 1 maart blies Pinterest tien kaarsjes uit. Het digitale prikbord zag in 2010 het levenslicht en groeide uit tot een wereldwijd gebruikt inspiratieplatform. Ook KwadrO zit sinds kort op de Pinterest-trein als een overzichtelijke en inspirerende gids in de zoektocht naar de ideale ramen en deuren. Van karaktervol modern tot verfijnd klassiek.

“(Ver)bouwen, dat doe je niet elke dag. Bij KwadrO helpen we je met plezier bij het kiezen van je nieuwe ramen en deuren. Laat je inspireren door onze projecten!” De intro op de nieuwe Pinterest-pagina van KwadrO vat het perfect samen. Wie bouwt of verbouwt heeft mooie dromen en voor velen is Pinterest het ideale platform om zich te laten inspireren. De Pinterest-pagina van KwadrO profileert zich daarom als ideale leidraad.

Vier borden

Wij kiezen bewust niet voor een klassieke onderverdeling in materialen zoals hout, aluminium en pvc, maar wel voor vier borden die elk een specifieke stijl vertegenwoordigen: warm landelijk, karaktervol modern, gemoedelijk tijdloos en verfijnd klassiek. Een lijn die wordt doorgetrokken op de KwadrO-website, waar de projectrealisaties volgens dezelfde categorieën zijn ingedeeld.

Warm landelijk & karaktervol modern

Warmte en gezelligheid staan centraal in jouw woning als je kiest voor warm landelijk, een bord dat wordt getypeerd door natuurlijke materialen in combinatie met neutrale kleuren en zachte tinten. En dat binnen een sfeer die kan evolueren van romantisch naar eerder stoer. Wie voor karaktervol modern gaat, kiest op zijn of haar beurt voor minimalisme, strakke lijnen en rechte vormen. Veel lichtinval en een groot ruimtelijk gevoel zijn absolute must haves binnen deze stijl.

 

Warm landelijk

Warm landelijk

Gemoedelijk tijdloos en verfijnd klassiek

Je goed voelen in een degelijk en eenvoudig interieur waar je jarenlang van kan genieten: op het bord gemoedelijk tijdloos prikt KwadrO projectrealisaties die uitblinken in eenvoud, maar net daarom zo sterk zijn. Om deze stijl af te maken kies je voor ramen en deuren met pure vormen, in een natuurlijk kleurenpalet. Wie houdt van symmetrie en een luxueuze uitstraling neemt best eens een kijkje op het bord verfijnd klassiek, dat wordt gekenmerkt door ramen en deuren met sierlijke of verfijnde vormen die de klassieke woonstijl helemaal compleet maken.

 

Verfijn klassiek

Verfijnd klassiek

Zoek je inspiratie, ben je op zoek naar sprekende voorbeelden of ben je gewoon nieuwsgierig naar het aanbod van KwadrO? Bezoek dan zeker onze Pinterest-pagina. Uiteraard kan je ook steeds terecht in een van onze vele showrooms waar onze adviseurs klaarstaan voor al jouw vragen.

Maak een afspraak