KwadrO Impakt PLUS

KwadrO innoveert met de meest verfijnde pvc-ramen op de markt

KwadrO gaat steeds voor de allerhoogste kwaliteit. En om deze kwaliteit te blijven bieden zijn we continu op zoek naar vernieuwing. Eén van onze laatste innovaties bij onze ramen is het pvc Impakt PLUS profiel. Dit profiel krijgt veel positieve reacties bij onze klanten. Dat dit pvc-profiel een voltreffer is, blijkt ook uit het groot aantal personen die deze ramen kopen. Met deze innovatie onderstreept KwadrO haar karakter van vernieuwende speler op de markt.

Slanke én sterke ramen

Naast de bewezen kwaliteit van de ramen en deuren van KwadrO biedt dit profiel nog enkele bijzondere voordelen. Door het gebruik van verschillende hoogwaardige materialen is dit profiel de meeste sterke en stabiele in zijn soort. Tegelijkertijd valt het profiel op door de verfijnde uitstraling. De keuze voor onzichtbare scharnieren, onzichtbare lasnaden en een smalle makelaar of smal middenprofiel zorgen voor een slank design en een perfecte afwerking van je pvc-ramen. Deze verfijnde uitstraling, zonder in te boeten aan stevigheid, maakt de Impakt PLUS uniek in het gamma van pvc, én in de markt.

Afgeronde of rechte profielen, passend bij elke stijl

Dat pvc-ramen voor een verfijnde uitstraling kunnen zorgen binnen elke stijl, bewijst de Impakt PLUS. Als je bij de Impakt PLUS kiest voor een rechte vleugel dan kies je voor een profiel met een strakke, moderne uitstraling. Kies je voor een ronde vleugel, dan ga je voor ramen met een zachter karakter, wat vaker wordt gebruikt bij klassieke, of landelijke woningen. Wil je jouw landelijke woning toch juist net een iets strakkere toets geven, dan zijn de rechte profielen ook hier een zeer geslaagde optie. De Impakt PLUS past dus bij elke stijl.

Uitstekende isolatie

Qua isolatiewaarden scoren pvc-ramen steeds erg hoog. De Impakt PLUS doet het op vlak van isolatie zelfs nóg beter, en is in de markt zelfs de beste van de klas. Waardoor je flink bespaart op je energiefactuur. 

Uitgebreide keuze aan kleuren en afwerking

Daarnaast is er bij dit pvc-profiel, net zoals bij onze andere pvc producten, een uitgebreide keuzemogelijkheid aan kleuren en afwerkingen. Het is zelfs mogelijk om de look en feel van natuurlijk hout te bekomen.

Gelieve te noteren dat ondergetekende echt ontzettend tevreden is ivm de uitvoering door jullie plaatsers! Echt een prachtteam! Oog voor detail, zeer stipt, harde werkers en ze hebben werk geleverd om U tegen te zeggen! De afwerking overtreft echt mijn stoutste verwachtingen! Ik ben heel blij dat ik met u 'scheep' ben gegaan en ook mijn vader had alleen maar lof! Groetjes van een tevreden klant

Chris

Ontvang onze pvc-brochure in je mailbox

Kiezen voor pvc, dat is kiezen voor zorgeloos woonplezier. Of je nu houdt van authentiek of modern, KwadrO heeft pvc profielen voor ieders smaak.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.