KwadrO Impakt Plus

KwadrO innoveert met de meest verfijnde pvc-ramen op de markt

KwadrO gaat steeds voor de allerhoogste kwaliteit. En om deze kwaliteit te blijven bieden zijn we continu op zoek naar vernieuwing. Één van onze laatste innovaties bij onze ramen is het gloednieuwe pvc Impakt Plus profiel. Dit profiel werd gelanceerd op Batibouw en kon onmiddellijk rekenen op positieve reacties. Dat dit pvc-profiel een voltreffer is, blijkt ook uit de het grote aantal personen dat deze ramen kopen. Met deze innovatie onderstreept KwadrO haar karakter van vernieuwende speler op de markt.

Slanke en sterke ramen

Naast de bewezen kwaliteit van de ramen en deuren van KwadrO biedt dit profiel nog enkele bijzondere voordelen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit profiel de meeste sterke en stabiele in zijn soort. Hiernaast valt het profiel op door de verfijnde uitstraling. De keuze voor onzichtbare scharnieren, onzichtbare lasnaden en een smalle makelaar of smal middenprofiel zorgen voor een slank design en een perfecte afwerking van je pvc-ramen. Deze verfijnde uitstraling maakt de Impakt Plus uniek in het gamma van pvc.

Recht of rond, strak of tijdloos

Dat pvc-ramen voor een strakke en moderne uitstraling kunnen zorgen, bewijst de Impakt Plus. Als je bij de Impakt Plus kiest voor een rechte vleugel dan kies je voor een profiel met een moderne uitstraling dat perfect past bij de hedendaagse stijl. Kies je voor een ronde vleugel, dan ga je voor ramen met een tijdloos karakter. De Impakt Plus past dus bij elke stijl.

Uitstekende isolatie, uiteenlopende kleuren en makkelijk onderhoud

Qua isolatiewaarden scoren pvc-ramen steeds erg hoog. De Impakt Plus doet het op vlak van isolatie zelfs nóg beter waardoor je flink bespaart op je energiefactuur. Daarnaast biedt pvc een uitgebreide keuzemogelijkheid aan kleuren en looks. Tenslotte is het materiaal enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Wil je meer informatie over dit nieuwe profiel? Kom dan langs in een van onze showrooms of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij je thuis.

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.