Stijl en kleur deuren

Stijl en kleur deuren

De stijl en kleur van deuren bepalen de uitstraling van je woning 

Samen kiezen we de stijl en kleur van deuren die het best bij jou en je woning passen

Het materiaal waaruit je buitendeur gemaakt is, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gevel. Je voordeur beïnvloedt dus de eerste indruk die mensen krijgen van je woning. Bij KwadrO heb je ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren voor je buitendeur(en). Je vindt dus ongetwijfeld de deur die perfect bij jou en je woning past.

pvc deur

Stijl en kleur pvc deuren

Voor wie kwaliteit wil combineren met een interessante prijs zijn pvc deuren een uitstekende keuze. Daarnaast biedt het uitzonderlijk veelzijdige pvc je ook de meest uitgebreide keuze in stijlen en kleuren. Zoek je de gepaste deuren voor een moderne woning? Of verkies je een warme pastorij- of houtlook? Met ons gamma pvc deuren is alles mogelijk.

De nieuwste innovatie in pvc deuren is het geïntegreerd vleugeloverdekkend deurpaneel waarbij vleugel en deurpaneel één geheel vormen. Deze techniek maakt je deur niet alleen superisolerend, maar ook inbraakwerend. Uiteraard maken we deze deuren volledig op maat.

Ontdek alles over pvc deuren
aludeur

Stijl en kleur aluminium deuren

Aluminium deuren vind je bij KwadrO in elke mogelijke stijl: strak, modern, pastorij, landelijk, … Als je kiest voor aluminium buitendeuren kan alleen je verbeelding je keuze beperken. Bovendien is het mogelijk om voor de binnen- en buitenzijde van je deur een andere kleur te kiezen. 

Naturel tint

Zie je jouw aluminium buitendeur het liefst in de originele metaaltint? Kies dan voor anodisatie. Door de deurpanelen te anodiseren, krijgen ze een harde en slijtvaste oxidelaag. Zo blijft de deur lange tijd beschermd.

Gelakte tint

Je buitendeur kan ook gemoffeld worden. Dan voorzien we het oppervlak van een krasvrije poederlak die we bij hoge temperatuur verharden. Qua kleur zijn de mogelijkheden hierin oneindig.
 

Lees hier hoe aluminium deuren je beschermen tegen indringers
houten deur

Stijl en kleur houten deuren

Hoe stel jij je houten buitendeur samen? Binnen ons gamma houten deuren heb je veel keuzes te maken. Maar maak je geen zorgen, onze experten nemen graag de tijd om je daarbij te helpen.

Naturel

De meeste houten deuren maken we uit meranti en afrormosia. Je kan deze houtsoorten bij KwadrO bovendien laten voorbehandelen in diverse tinten.

Gelakt

Na de voorbehandeling kan je kiezen voor een tweede afwerkingslaag in een kleur naar keuze. Heb je voor de binnenkant van je voordeur een andere kleur in gedachte, zodat de deur ook perfect bij de stijl van je inkomhal past? Dan lakken we de binnen- en buitenkant eenvoudigweg in verschillende kleuren.

Stijlen

Alle houten deuren maken we bij KwadrO op maat, van de profielen en glassoorten tot de klinken. Je krijgt dus de kans om de ideale voordeur samen te stellen.
 

Lees hier alles over het onderhoud van je houten buitendeur

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.