Schuifdeuren

Schuifdeuren, voor dat zalige gevoel van openheid

In alle materialen: pvc, aluminium of hout

Ben je op zoek naar een nieuwe schuifdeur? Bij KwadrO nemen we graag de tijd om de schuifdeur te vinden die perfect bij jouw woning past. Samen vinden we het juiste materiaal en de perfecte kleur van je nieuwe schuifdeur.

Al onze schuifdeuren voldoen aan de strengste eisen van bouwheer én architect. Daarom geven we je graag tot 10 jaar garantie op ons assortiment schuifdeuren.

 

“Hou de warmte binnen”- actie

Vind een showroom dicht bij jou

Wat ons erg verwonderde was dat de werken weinig ongemakken met zich meebrachten. Het pleisterwerk raakte niet beschadigd en alles werd steeds proper achtergelaten. Heel veel mensen zien een renovatie niet zitten door het vuil, maar KwadrO heeft bewezen dat die angst nergens voor nodig is.

Maes Debacquer

Ontvang onze inspiratie-brochure in je mailbox

Laat je inspireren en ontdek welke ramen en deuren bij jouw woning en stijl passen.

Een nieuw schuifraam plaatsen: types en voordelen

Een nieuw schuifraam plaatsen: types en voordelen

Met een schuifraam trek je met één eenvoudige beweging het heerlijke buitengevoel naar binnen. Logisch dus dat schuiframen zo populair zijn! We sommen graag alle troeven en mogelijkheden voor je op.

Alle voordelen en mogelijkheden
Een monorail of duorail schuifraam?

Een monorail of duorail schuifraam plaatsen?

De keuze van je schuifraam gaat verder dan de keuze tussen een houten, aluminium of pvc schuifraam. Om je woondroom helemaal af te maken, heb je ook nog de keuze tussen een duo- of monorail schuifraam. Om hierin de juiste keuze te maken, tonen we je graag de verschillen tussen beiden schuifsystemen.

Meer info?

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.