KwadrO innoveert met aluminium Impakt PLUS profiel

Uiterst verfijnde en best isolerende aluminium ramen

KwadrO innoveert met aluminium Impakt PLUS profiel

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom gaat KwadrO voortdurend op zoek naar de meest kwalitatieve producten en houdt daarbij ook steeds vinger aan de pols voor nieuwe trends. Eén van onze laatste innovaties in ons gamma aluminium ramen is het Impakt PLUS profiel. Een voltreffer op vlak van design én isolatie en uniek op de markt van aluminium ramen.

Mooiste en meest verfijnde keuze

Hou je van een strak en eigentijds design? Dan is het Impakt PLUS aluminium profiel op je lijf geschreven. Dit is een recht en strak profiel dat in zijn strakheid en afwerking nog een stap verder gaat. Het uiterst smalle profiel (83 mm aanzichtsbreedte), de verdoken afwatering, afwezigheid van een rozas bij de raamkruk, onzichtbare scharnieren en ultrafijne rubbers het profiel haar uiterst slank en elegant uitzicht.

Bovendien is het Impakt PLUS aluminium profiel, net zoals onze andere aluminium producten, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zowel mat als glanzend. Het is zelfs mogelijk om voor bicolor-combinaties te kiezen. De binnen- en buitenkant van je ramen krijgen zo een ander kleurtje. 

Pure waanzin op vlak van isolatie

Aluminium ramen worden vaak geprezen om hun stevigheid, geheel terecht. Maar het Impakt PLUS profiel is bovendien een krak op vlak van isolatie. De brede inbouwdiepte (88 mm), de dubbele dichting en de geïsoleerde thermische onderbreking verlenen dit profiel haar uitmuntende isolatiewaarden  (Uf vanaf 0,96 en Uw 1,1) en maken van de Impakt PLUS het best scorende aluminium profiel op de markt.

KwadrO Impakt PLUS aluminium

Nog duurzamer

Met aluminium ramen haal je gegarandeerd een heel duurzaam product in huis. Warm of koud, aluminium kan wel tegen een stootje en zal nooit scheuren, barsten of verkleuren. 80% van de profielen bestaan uit gerecycleerd aluminium en het Impakt PLUS profiel zelf is voor 100% recycleerbaar.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium profielen zijn sowieso onderhoudsvriendelijk. Het Impakt PLUS profiel maakt de poetsbeurt bovendien nóg makkelijker door haar vlakke binnenzijde.

Onderhoud Impakt PLUS aluminium

 

Graag meer informatie over dit innovatieve profiel? Kom langs in één van onze showrooms of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.         

Onze showrooms

Ontvang onze aluminiumbrochure in je mailbox

Strak, sterk en licht: dat is aluminium. Kies je voor aluminium, dan kies je voor duurzame elegantie.

Uw gegevens

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy.