KwadrO, topwerkplek voor administratieve medewerkers

Wat maakt KwadrO zo'n bijzondere werkplek?

Bij KwadrO gaan we voor een topservice met als kers op de taart de glimlach op het gezicht van onze klanten. En daar hebben we ook jou, onze administratief bediende, voor nodig! 

KwadrO zorgt voor digitale ondersteuning om een dossier overzichtelijk en efficiënt te beheren, en de klant op een persoonlijke manier op de hoogte te houden. Natuurlijk met de nodige opleiding, een luisterend oor, en een team van collega's die ervoor zorgen dat de boog niet altijd gespannen staat.

Zo fier als een gieter

Zo fier als een gieter

Wij bij KwadrO zijn allemaal fier! Fier op ons merk en op ons werk. We werken met kwalitatieve producten, in een professioneel georganiseerd bedrijf, samen met collega's die stuk voor stuk echte vakmensen zijn. Je zou al voor minder trots zijn.

Stilstaan is achteruit gaan

Stilstaan is achteruit gaan

Recht van de schoolbanken of de nodige ervaring op zak? Bij KwadrO vinden we dat het nooit te laat is om bij te leren. We organiseren momenten om ervaringen uit te wisselen met collega's of opleidingen op maat zoals bijvoorbeeld opleiding voor het gebruik van nieuwe digitale tools of sessies rond klantentevredenheid.

Allemaal digitaal

Allemaal digitaal

Vergeet notities krabbelen op papier tijdens een telefoongesprek om er nadien niets meer van te begrijpen. Bij KwadrO kan je gebruik maken van een professioneel, digitaal platform voor de klantopvolging en -communicatie. Zo loopt het dossierbeheer gegarandeerd van een leien dakje!

KwadrO-team

KwadrO-team

Net zoals in de beste families, kom je bij KwadrO terecht in een groep mensen met verschillende functies, sterktes en persoonlijkheden. We vinden het belangrijk dat eenieder er zijn plekje vindt en zich goed in z’n vel voelt. Eén ding hebben we in ieder geval gemeen: we gaan allemaal, elk op z’n eigen manier, voor blije klanten!

Fun

Fun

We doen er alles aan om onze medewerkers aangename en leuke werkomstandigheden te bieden. Maar uiteraard is het ook fijn om af en toe iets extra te doen, ver weg van je bureau. Een cocktailworkshop, bowlen, eens goed gaan eten,… Kom jij met het volgende teambuilding idee?

Luisterend oor

Luisterend oor

Als administratief bediende ben je een belangrijke schakel in het KwadrO-verhaal. Dat weten we en dat laten we ook duidelijk merken. Waardering en erkenning zijn belangrijke begrippen binnen onze organisatie. We luisteren naar je noden en schenken de nodige aandacht aan het welzijn van al onze werknemers.    

Ontdek onze jobs

Functie

Locatie

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.