Werkwijze

Onze KwadrO teams doen meer dan enkel advies geven. Wij bieden ook een ruime waaier aan diensten en een uitgebreid assortiment aan toebehoren.

Dit mag je van ons verwachten:

 1. Afspraak met een KwadrO specialist

  Kom eens langs in één van onze showrooms. Samen bekijken we welke materialen het best passen bij jouw woning en levensstijl. PVC, aluminium, hout: ze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. We houden rekening met alle normen voor warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en verluchting.

  Liever een adviseur bij jou op bezoek? Dat kan ook. Bij een renovatieproject doen we al een eerste opmeting, om onze offerte zo correct mogelijk te kunnen opstellen. We doen er alles aan om binnen de grenzen van je budget te blijven.

  Maak nu een afspraak of zoek een KwadrO showroom in je buurt.

 2. Advies over premies

  Van welke steunmaatregelen kan je genieten? Wij geven je een overzicht van de huidige premies, subsidies en fiscale voordelen en helpen je graag verder.

  Je ontvangt na oplevering en betaling van je laatste factuur alle nodige documenten om de premies aan te vragen.

 3. Vrijblijvende offerte

  Wij bezorgen jou een duidelijke offerte. Bij een renovatieproject doen we dit op basis van een eerste opmeting. Bij nieuwbouw rekenen we volgens de bouwplannen. Er is ruimte voor eventuele aanpassingen tijdens onze tweede afspraak.

  Gaan we samen in zee? Dan teken je hierna een verkoopovereenkomst.

 4. Technische opmeting

  We maken tijdig een afspraak voor de technische opmeting. Onze opmeters zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met kennis van zaken.

  Tijdens de opmeting overlopen we samen opnieuw alles tot in de kleinste details: afmetingen, draairichting van de ramen etc..

 5. Productie

  Met jouw goedkeuring gaan deze plannen naar de producent.

  Heb je een vraag over de status van je dossier? Bel even naar onze planningsdienst, ze geven graag tekst en uitleg.

  Enkele weken op voorhand maken we een afspraak voor de plaatsing van je nieuwe ramen & deuren.

 6. Plaatsing

  We zetten onze eigen vakmensen in om jouw ramen & deuren te komen plaatsen. Dankzij hun ervaring en kennis van zaken leveren wij je de beloofde kwaliteit.

  Na afloop stellen we een opleveringsverslag op, met een overzicht van alle uitgevoerde werken en gebruikte materialen.

 7. Mogelijke afwerking

  Wij kunnen ervoor zorgen dat alle ramen & deuren mooi omkast zijn, en dat alles netjes afgewerkt en bepleisterd opgeleverd wordt. Dit is een aanvullende dienst van KwadrO, zodat jij enkel nog hoeft te genieten van het eindresultaat.

 8. Dienst-na-verkoop

  Na de oplevering kan je nog altijd bij ons terecht. Heb je nog een vraag, zijn er onvoorziene omstandigheden, is er onduidelijkheid? Contacteer ons, en we lossen het samen op.

Zoek een KwadrO showroom in je buurt