Covid-19 update

Covid golf 2

Onze veilige aanpak van jouw project

Zoals je weet, heeft de regering sinds 2 november strenge coronamaatregelen getroffen, die een invloed hebben op onze organisatie en onze manier van werken. Op 27 oktober kwam er een kleine versoepeling voor de showrooms.

Sinds 1 december kunnen we jou terug ontvangen in onze toonzaal. Ook opmeting, plaatsing, afwerking en herstelling van je nieuwe ramen en deuren bij jou thuis blijven nog steeds mogelijk. Steeds op voorwaarde dat alle partijen de veiligheidsmaatregelen strikt naleven. Je leest hier alles over onze veilige manier van werken.

1. We zijn maximaal bereikbaar

Heb je vragen, dan kan je nog steeds online of telefonisch contact opnemen met jouw KwadrO-showroom tijdens de gewone openingsuren. Onze toonzalen zijn ook terug open en we doen er alles aan om jou op een veilige manier te ontvangen. Sommige KwadrO-showrooms werken voorlopig enkel op afspraak, dus check dit even voor de showroom in jouw buurt.

2. Veilige afspraak voor offertebespreking

Om je een offerte op maat te kunnen aanbieden, is het nodig om samen vooraf te bespreken wat voor jou de beste oplossing is. Een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom is opnieuw mogelijk. Best op afspraak, dan kan je met 2 personen langskomen en langer blijven dan 30 minuten. We kunnen jou ook nog steeds persoonlijk adviseren op andere veilige manieren. Je kan een telefonische- of video-afspraak met één van onze adviseurs inplannen en zelf de maten van je ramen of deuren doorgeven. Zo kan onze adviseur aan de slag met het maken van een persoonlijk voorstel. Hoe je de maten het beste neemt, dat legt jouw adviseur je graag uit. Verkies je toch dat onze adviseur bij jou langs komt voor het opmeten van de ramen en deuren, dan is een afspraak bij jou thuis ook mogelijk. Maar enkel indien door beide partijen aan alle veiligheidsmaatregelen wordt voldaan. Wat die juist zijn, kan je hieronder lezen.

3. Technische opmeting, plaatsing en naservice bij jou thuis blijft mogelijk

Had je je nieuwe ramen of deuren al besteld? Geen zorgen: opmeting, plaatsing en naservice bij jou thuis mogen blijven plaatsvinden. Uiteraard mits naleving van de strikte veiligheidsmaatregen.

4. Mogelijke impact op de leveringstermijn

Omdat zowel bij ons intern als bij onze leveranciers de capaciteit tijdelijk kan verminderen, door wegvallen van mensen wegens ziekte of verplichte quarantaine, is een vertraging in de initieel afgesproken leveringstermijn mogelijk. Maar we doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Bedankt voor je begrip hiervoor.

5. Strikte veiligheidsmaatregelen

Wat wij doen

Al onze medewerkers hebben een opleiding gekregen over het virus en de preventie voor Covid, een checklist met specifieke richtlijnen aangepast aan hun werkomstandigheden én een engagement ondertekend om dit alles ook nauwgezet te respecteren. In alle situaties: bij de klanten thuis, in de showroom, op kantoor.

En onze regels zijn:

  • Iedereen gebruikt de Coronalert app en gaat in zelfisolatie bij de minste symptomen en bij oranje of rood rapport;
  • Iedereen draagt altijd een mondmasker op plaatsen waar anderen zijn;
  • Zelfs met mondmaskers wordt de nodige afstand bewaard indien mogelijk,  zeker van de klanten;
  • Iedereen wast regelmatig grondig de handen;
  • Materiaal en bureau worden regelmatig ontsmet.

Wat we van jou verwachten

Om ook de gezondheid van onze medewerkers te beschermen in de showroom of wanneer ze bij jou thuis komen, vragen we jou met aandrang om je verantwoordelijkheid te nemen.

  • Heb je een afspraak met één van onze medewerkers en vertoon je zelf of één van je familieleden symptomen, contacteer ons dan zo snel mogelijk voor een andere afspraak (we raden ook sterk aan om de Coronalert-app te installeren);
  • Heb je een afspraak in onze showroom: draag steeds een mondmasker, ontsmet je handen bij het binnenkomen en hou voldoende afstand;
  • Heb je een afspraak bij jouw thuis: draag steeds een mondmasker, was steeds je handen op voorhand zet de deuren open, hou steeds voldoende afstand en verwijder je zelfs uit de ruimte indien mogelijk.

Alvast heel erg bedankt voor je inspanningen. Het zijn voor ons allen uitzonderlijke tijden, maar samen komen we hier door.

Reeds meer dan 16 jaar plaatst KwadrO ramen en deuren met passie, liefde en vakmanschap. En dat zullen we ook blijven doen, ook in deze bijzondere tijden, met bijzondere aandacht voor jouw en onze veiligheid.

KwadrO, dat is vakmanschap, veilig dicht bij jou

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.